De 5 leukste paasgeschenk ideeën op een rijtje

By  |  0 Comments


Pasen staat alweer om de hoek, de tijd om je personeel, vrienden, vriendinnen en familie te verrassen met een paasgeschenk. Naast paaseitjes uitdelen is het natuurlijk leuk om  paasgeschenken uit te delen. Wij hebben alvast een aantal paasgeschenk ideeën voor je op een rijtje gezet!

1. Chocoladekaart

Bij Pasen horen natuurlijk chocolade eitjes, normale eieren, paasbrood en veel gezelligheid. Kies er dus voor om een bedrukte chocoladekaart als cadeautje te geven aan de mensen om je heen. Een bedrukte chocoladetaart kan een mooie tekst bevatten, een persoonlijke boodschap of een leuke foto. Vaak kan je het ontwerp zelf maken en kan je het voor een ieder personaliseren. Tip: een chocoladekaart is ook leuk om te geven aan collega’s, relaties en personeel!

2. Paastegel

Feestdagen draaien om gezellig samen zijn, veel eten en lief hebben. Een passend paasgeschenk hierbij is dus ook een paastegel. Vaak zijn er hiervoor vaste teksten beschikbaar, maar is er ook de mogelijkheid hier zelf wat op te zetten. Dit is een geschenk dat men in zijn/haar huis kan hangen en vaak aan herinnerd kan worden.

3. Paas theedoos

Hoe lekker is het om te genieten van een heerlijk paasontbijt of paasbrunch met een lekker kopje thee? Serveer dit in een prachtige paas theedoos met persoonlijke boodschap. Misschien drink je in gezelschap wel een lekker kopje thee bij het luisteren naar de oorsprong van Pasen. Want hoe zit het daar nou mee? Is het nou een christelijke traditie of toch Joods? Ontdek het samen…

4. Kaarsen

Met kaarsen sla je nooit de plank mis. Je kan ze aan iemand schenken met een mooi toepasselijk paasdesign, in diverse mooie kleuren die passen bij de zelf gekleurde paaseieren. Uiteraard kan je er ook voor kiezen een eigen paaswens te laten bedrukken. Met een set kaarsen is de tafel gelijk feestelijk gedekt en kan je genieten van de gezelligheid met je dierbaren om je heen.

5. Paasdoos

Tot slot kan je er ook voor kiezen om helemaal uit te pakken met een paasgeschenk door te kiezen voor een paasdoos. Een paasdoos kan je compleet bestellen, of nog leuker, zelf maken. Koop een leuke rietenmand en vul het met heerlijke paaschocolade, kaarsen, een paasbrood, paasschuimpjes en een paashaas. Voeg er zoveel mogelijk persoonlijke producten aan toe als je wilt.

Een persoonlijk geschenk is altijd leuk om te krijgen, als te geven. Verras je vrienden, familie, collega’s, buren of dergelijke met een leuk paasgeschenk en beleef samen fijne dagen!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *