Comfortabel werken in de zomer: 3 tips

By  |  0 Comments


Je kent het vast wel. Zodra de eerste zonnestralen zich weer laten zien, gaan de benen bloot. De mannen in hun korte broeken en de vrouwen in hun korte rokken. Rokjesdag is een term die gebruikt wordt om de dag in het voorjaar te beschrijven waarop vrouwen voor het eerst sinds de winter een korte rok dragen op bloten benen. Maar is die korte rok, ondanks de zomerse temperaturen, wel geschikt om mee naar het werk te gaan? Nee. De kans is eerder klein dan groot dat je zo op kantoor mag verschijnen. Met deze 3 tips kun je alsnog comfortabel werken in de zomer.

Poloshirt

Met warm weer wil je niet alleen comfortabele kleding dragen. Je wilt er ook graag hip en modern uit blijven zien. Je wilt dat je werkkleding zowel comfortabel als hip en modern is. Ga dan bijvoorbeeld voor een poloshirt. Dat staat altijd netjes. De poloshirts bestaan er in varianten met een korte mouw of – als dat niet acceptabel is op het werk – een lange mouw. Het dragen van een lange mouw tijdens de zomer klinkt in eerste instantie als een nachtmerrie waarvan je badend in het zweet wakker wordt. Maar door te kiezen voor een poloshirt in een lichte kleur zal het zonlicht worden weerkaatst en blijf je koeler dan wanneer je kiest voor een donker poloshirt.

Wijde broek

Onder het poloshirt moet natuurlijk ook nog iets gedragen worden. Heb je wel eens gedacht aan een wijde broek? Door voor een wijde (in plaats van een korte) broek te gaan, zal je baas tevreden zijn. Je laat immers niet te veel bloot zien, zoals dat bij een korte broek of korte rok eerder het geval is. Niet alleen je baas, maar ook jij zal blij zijn. Met die hoge temperaturen zit zo’n broek namelijk heerlijk! Kortom, kies je voor een wijde broek, dan kies je voor netjes gecombineerd met comfortabel.

Jurk

Wissel je poloshirt-met-wijde-broek outfit af door op een andere dag in de week te gaan voor een jurk. Zolang jij maar zorgt voor de juiste lengte (net onder de knie bijvoorbeeld) en dat de jurk van boven wat hoger gesloten is. Een jurk zit niet alleen luchtig, het is ook nog eens hip en modern. Kies voor een jurk met een coole print of ga voor een effen jurk als jij je daar prettiger bij voelt.

Natuurlijk draait het niet alleen om fashion. Beauty en fashion zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maak je outfit bijvoorbeeld af met een paar leuke accessoires. Belangrijk is in ieder geval dat je aantrekt waar jij je goed bij voelt, want dat is al een eerste goede stap in de richting van comfortabel werken in de zomer.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *