Heerlijk genieten van een buitenspa

By  |  0 Comments

Zie je het al voor je? Op lange zomeravonden of juist in de koude winternachten lekker buiten ontspannen in een bad dobberen. Met een buitenspa kun je genieten van de frisse buitenlucht en het prachtige uitzicht. Met in je ene hand een lekker drankje en in je andere hand een lekker hapje. Vroeger was dit alleen weggelegd voor mensen met veel geld, maar tegenwoordig kan iedereen beschikken over een heerlijke buitenspa die opgewarmd kan worden tot maximaal 40 graden. En heb je een kleine tuin? Ook dat is nu geen probleem meer, een buitenspa is ook geschikt voor kleinere tuinen.

De voordelen van een buitenspa

De buitenspa, ook wel jacuzzi genoemd, is niet alleen heerlijk om in te vertoeven, het heeft ook nog een aantal gezondheidsvoordelen. Zo kom je door de het warme water volledig tot rust wat goed is voor zowel je spieren als je mentale weerbaarheid. Verder worden afvalstoffen door je lichaam sneller afgevoerd en biedt de spa door het bewegende water een ontspannen massage. Je lichaamstemperatuur wordt door het warme water verhoogd wat een gunstig effect heeft op je afweersysteem. Redenen genoeg dus om je familie en vrienden uit te nodigen en heerlijk te genieten van het ontspannen effect van jouw buitenspa. Het bad is door een afdekhoes goed schoon te houden waardoor je jaren plezier kan hebben van de jacuzzi. Bovendien kan je met het afdekhoes ook de kwaliteit van het water op peil houden. Zo hoef je het bad maar één keer te vullen.

Een buitenspa voor elke tuin

Veel mensen denken dat je een grote tuin of een groot dakterras moet hebben om een jacuzzi te kunnen installeren. Dit is echter niet waar. De buitenspa’s zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen zodat een buitenspa ook in een kleine tuin perfect tot zijn recht komt. Door het kleine oppervlak is een jacuzzi zelfs uitermate geschikt voor een kleine tuin. En zelfs op sommige dakterrassen of balkons kan een buitenspa worden geïnstalleerd. De buitenspa kan worden uitgebreid met diverse opties. Zo kan je led-verlichting toevoegen of kan je gebruik maken van geurbaden waarmee je al je zintuigen prikkelt en heerlijk ontspant. 

Een goede kwaliteit buitenspa

Een buitenspa van goede kwaliteit herken je onder andere aan zijn ergonomische lig- en zitplaatsen. De kwaliteit en zuiverheid van het water in de buitenspa is essentieel en wordt op peil gehouden door filters en toevoeging van chemicaliën (o.a. PH-Minus, PH-Plus, Broom en Chloor). Hierdoor hoeft het spa bubbelbad niet na elk gebruik geleegd te worden en is om de drie maanden voldoende. Als je het water gaat vervangen, kan de buitenspa eenvoudig geleegd en gevuld worden via de voorziene af/toevoer. Voor het vullen gebruik je gewoon de tuinslang.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *