De charme van steigerhouten meubelen

By  |  0 Comments

Stoer, robuust, stevig, weerbestendig en natuurlijke uitstraling; dat zijn de kernwoorden die passen bij steigerhouten meubelen. Deze prachtige meubelen zijn geschikt voor binnen en voor buiten en met het neerzetten van deze charmante meubelen creëer je direct sfeer in je huis of in de tuin. De meubelen zijn gemaakt van robuust materiaal waardoor ze weinig onderhoud nodig hebben. Juist de invloed van water en zonlicht zorgt voor een charmant karakter en een uniek meubelstuk. Door het tijdloze kleurgebruik laten de meubelen zich prima combineren met diverse interieurstijlen.

Het onderhoud van steigerhouten meubelen

Steigerhouten meubelen zijn zeer onderhoudsvriendelijk. Dat wil zeggen; je hoeft de meubelen niet te behandelen of te schilderen voordat je ze buiten neerzet. Dit wil echter niet zeggen dat zonlicht of regenval de meubels niet aantasten. Dit hoort natuurlijk bij de charme van de steigerhouten meubelen. De meubelen zijn robuust en kunnen prima tegen een stootje. Met de juiste ‘invloeden’ krijgt elk meubelstuk een eigen en uniek karakter wat de sfeer van het meubelstuk ten goede komt. Je merkt aan de meubelen dat het hout ook daadwerkelijk heeft geleefd en dat de meubelen gemaakt zijn van echt zuiver steigerhout.

Voor iedere inrichting een passend meubelstuk

De steigerhouten meubelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en diverse samenstellingen. Of je nu kiest voor een houten bank en een houten tafel, twee banken en een stoel of een picknicktafel, alle combinaties zijn mogelijk. Alle meubels zijn stuk voor stuk perfect afgewerkt en voorzien van de nodige comfort. Doordat echte houten planken zijn gebruikt is ieder meubelstuk uniek en heeft ieder meubelstuk zijn eigen verhaal. De meubelstukken zijn tevens zowel binnen als buiten te plaatsen zodat je voor elke inrichting het juiste meubelstuk kan kiezen. Zo creëer je zelf je perfecte woonsfeer, ongeacht het type woning of kantoorinrichting. De houten meubelen laten zich prima combineren met diverse accessoires zoals kussentjes, tafellopers of kandelaars. Dit maakt de meubelen ook zeer geschikt voor in de eetkamer of in een restaurant.

Volledig gedroogd

Steigerhouten meubelen passen in ieder interieur en voorzien de je kamer van een stoere en robuuste uitstraling. Door te spelen met verschillende combinaties van meubelstukken kan je eindeloos variëren. De planken komen van steigers en bevatten vaak wat scheurtjes, knoesten en hier en daar wat hars. Dit geeft de planken het stoere uiterlijk. Uiteraard worden alle planken teruggedroogd, dat wil zeggen dat zevolledig gedroogd zijn en niet meer kunnen krimpen. Een uniek meubelstuk voor een unieke omgeving dus.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *