Apps voor de moderne geestenjager

By  |  0 Comments

Veel mensen hebben een grote fascinatie voor spoken en geesten. Niet zo gek. Ze zijn een manier om vrede te krijgen met de dood. Voor veel mensen is het een fijn idee dat hun overleden geliefden niet helemaal zijn verdwenen, maar dat hun essentie nog ergens voortbestaat. Via mediums proberen zij met die essentie in contact te komen, om wat laatste afsluiting te krijgen via troostende woorden van de geest van de overledene. Maar voor veel mensen is het ook gewoon een fijn idee dat ze niet ophouden te bestaan na de dood. Het idee “dat er iets is” houdt hen op de been. Daarom dromen die mensen ervan om een glimp van gene zijde op te vangen.

Heb jij die behoefte ook, maar ben je niet paranormaal begaafd? Dan hebben wij een aantal apps voor je op een rijtje gezet, waarmee je toch een dosis spook aan je omgeving kunt toevoegen.

Maak van je smartphone een echte spoken jager

Who you gonna call? Nou, niemand. Want jij gaat je telefoon gewoon zelf gebruiken om op geesten te jagen.

  • iEMF+ | Als je bekend bent met programma´s als Supernatural of Ghost Adventures,dan weet je dat een echte spokenjager niet zonder EMF meter kan.
  • Dit apparaatje meet elektromagnetische velden, die kunnen duiden op de aanwezigheid van een geest. Met deze app installeer je er een op je smartphone.
  • Ghost Hunting Tools | Ook deze app heeft een EMF meter, maar daarnaast zit er ook een functie op die claimt paranormale geluiden uit je omgeving op te vangen en om te zetten in geschreven woorden. Als een spook tegen je praat, weet je nu tenminste wat hij zegt!
  • Snap Ghost | Maak van ieder kiekje een horrorshot door er een geest in te vangen.
  • Ghost Observer | Een vermakelijke app die je omgeving in een soort virtual reality verandert waar je wordt omringd door geesten.
  • Ghost Detector Camera | Deze app maakt gebruik van de camera van je telefoon om paranormale aanwezigheid in je omgeving niet alleen te meten, maar ook zichtbaar te maken met real time animaties.

Door deze leuke apps op je smartphone te installeren word je een moderne spoken jager, óók als je geen paranormale gaves bezit. Heb jij deze apps al geïnstalleerd?

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *