5 effectieve maar gekke manieren om er slanker uit te zien

By  |  0 Comments


Er slanker uit willen zien is altijd een issue voor de meeste dames, want hoe doe je dat zo prettig mogelijk zonder dat je favoriete eten ervoor op hoeft te geven? Eentonige kleuren dragen, pumps of andere high heels en werken met meerdere lagen zijn de bekendste manieren om optisch snel slanker te lijken. Maar ja, die ken je nu wel en soms is het gewoon nog net niet genoeg. Tja, wat moet je dan? Hier wat tips waar je waarschijnlijk nog niet aan hebt gedacht… 😉

Slanker lijken door het gebruik van cellofaan

Het is een product dat je vast in je keukenlade hebt liggen; transparante folie om dingen mee af te dekken voordat je het in de koelkast stopt. Geloof het of niet, maar je kunt het ook gebruiken om slanker te lijken! Rol zo’n rol eens over je buik, of nog beter: smeer je favoriete bodyfirming lotion of iets dergelijks op je buik en rol dan de folie om. Onmiddellijk lijkt je buik slanker en als je er lotion onder gebruikt, werkt het product intensiever, dus ook voor later word je buik er slanker van.

Slanker lijken door je vriend(in)

Het is niet zo lief, maar zeker wel effectief. Door naast een dikker persoon te gaan staan, lijk je zelf een heel stuk slanker. Dus sorteer je vrienden eens op hun formaat in plaats van hoe leuk ze zijn. Het kan een wereld van verschil maken.

Laat je broek eens zakken…

De skaterlook met een laaghangende broek is wel écht een statement, maar door je broek laag te dragen lijkt je romp langer en ook slanker. Dus een skaterbroek of een lager hangende boyfriend jeans kunnen nog wel eens de trick zijn om een paar kilootjes slanker te lijken.

Slank T-shirt

Een goddelijk lijf in bikini bijvoorbeeld op je shirt. Dit creëert de illusie dat jij dat lijft hebt onder dat shirt. Dus loop eens winkels in waar je normaal niet zo snel inloopt en zoek dit soort shirts. Er zijn ook tassen, waarmee je profiel er slanker uitziet. Zoek en gij zult vinden!

Brillen

Een grote nerdy bril is al een poosje hip. Een slimme truck om je maag te foppen is een nerdy bril op te zetten met een vergrotend glas. Zo denk je meer te eten dan dat je werkelijk doet. Ook leidt de juiste nerdy bril alle aandacht naar je gezicht in plaats van naar de heupen. Twee vliegen in één klap dus!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  1/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *