4 hairextension ideeën die je aan je klanten kunt laten zien

By  |  0 Comments

Als kapsalon wil je graag goede kwaliteit leveren, maar wil je ook vernieuwend zijn naar je klanten toe. Hairextensions zijn al door veel vrouwen ontdekt om meer volume of verlenging van het haar te kunnen creëren. In dit artikel laten we een aantal ideeën en voorbeelden zien van verschillende typen hairextensions en hoe je deze het beste kunt gebruiken.

Clip in hairextensions

De meest voorkomende reden om gebruik te maken van de clip in extensions, is het gemak om ze weer uit te kunnen doen wanneer je wilt. Dit is een groot voordeel voor mensen die bijvoorbeeld alleen voor een speciale gelegenheid graag een stukje haarverlenging willen. Met eenzelfde effect als andere extensions, breng je ook met de clip ins meer volume in het haar en creëer je mooie lange lokken.

clip in extensions groothandel

Flip in extensions

Met deze vorm van extensions wordt er een “onzichtbare” draad van nylon op het hoofd aangebracht, waarnaar je het eigen haar over de draad heen kamt. Erg gemakkelijk in gebruik en een snelle manier om meer volume aan je kapsel te geven.

Een voordeel is dat er geen gewicht aan het haar wordt toegebracht. De extensions rusten namelijk op het eigen hoofd! Een fijne keuze wanneer je het eigen haar moeten laten herstellen bijvoorbeeld.

 

Hair weave

De weave extensions kunnen met microringen worden ingezet, deze zorgen ervoor dat het haar steviger vast komt te zitten aan het eigen haar. Naast het gebruik van microringen kan de hair weave ook worden ingenaaid. Deze variant van hair extensions kost aardig wat tijd om in te brengen, maar zorgt wel voor een gegarandeerde stevigheid van de extensions met betrekking tot het eigen haar.

Een leuk idee voor de weave extensions is om deze in een andere haarkleur te nemen. Hierdoor krijg je 2 haarkleuren in het geheel. Doordat de weave ingenaaid is in het eigen haar, komt de overgang van de kleuren alsnog natuurlijk over. Bij clip ins zou dit bijvoorbeeld minder natuurlijk ogen en trekt de kleur juist extra aandacht naar de overgang waar de clip zich bevindt.

hair weave donker groothandel

Wax extensions

De wax extensions worden met een speciale wax dicht bij de hoofdhuid aan het haar vastgesmolten. Met behulp van een warmtetang worden de extensions aan het eigen haar vastgemaakt. Voor het uiterlijke geheel, maakt het niet veel verschil met bijvoorbeeld de weave. Je ziet de aanhechting van de wax niet zitten, net als dat je de microringen niet ziet. Het verschil zit vooral in de manier waarop de haarverlenging wordt aangebracht.

 

Dit artikel werd je aangeboden door Hair Extensions leverancier Foxystar. 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *