4 gadgets om het thuisblijven aangenamer te maken

By  |  0 Comments


Helaas kunnen we er niet omheen: we zijn op dit moment allemaal meer thuis dan normaal door het coronavirus. Niet altijd even leuk, maar zo veel mogelijk thuisblijven is wel nodig om het aantal besmettingen te beperken. Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg entertainmentgadgets die het thuisblijven iets aangenamer kunnen maken. We zetten er 4 daarvan voor je op een rij.

Gadget om het thuisblijven aangenamer te maken, 1: Ergonomische muis

Nu we meer thuis zijn, zijn we ook geneigd om vaker achter de laptop of computer te kruipen. Sowieso werken velen van ons thuis, maar daarnaast maken we ook meer gebruik van onlinediensten zoals Netflix en FaceTime. Om de tijd achter de laptop of computer te veraangenamen is het goed om een ergonomische muis aan te schaffen. Een ergonomische muis brengt de pols in een natuurlijke positie, waardoor overbelasting en pijn worden voorkomen.

Gadget om het thuisblijven aangenamer te maken, 2: Gamingheadset

Als je een gamer bent, is het de overweging waard om een gamingheadset aan te schaffen om het thuisblijven aangenamer te maken. Op deze manier kun je contact houden met je vrienden en toch op afstand met ze gamen. Bepaal samen de strategie, heb lol en blijf tegelijkertijd veilig.

Gadget om het thuisblijven aangenamer te maken, 3: Wifi speaker

Bijna iedereen houdt van muziek en wordt er vrolijker van wanneer er een goed nummer wordt opgezet. En dat is nou precies de opvrolijker die we in deze tijden allemaal kunnen gebruiken. Daarom is het een goed idee om te investeren in een wifi speaker. Zo kun je thuis genieten van geweldig geluid en op ieder moment gebruik maken van je speaker: geen vervelende draden nodig. Dat zal het thuisblijven zeker makkelijker en muzikaler maken!

Gadget om het thuisblijven aangenamer te maken, 4: Lego

Weet je nog dat je je vroeger uren, of soms wel dagen, kon vermaken met je lego? Bouwen, bouwen, slopen en weer opnieuw bouwen. Dat kan nog steeds! Kijk of je boven op zolder je oude legoverzameling nog kunt vinden of investeer in een nieuwe verzameling: gegarandeerd uren plezier tijdens het thuisblijven!

Tot slot geven we je graag een extra bonustip mee. Mocht je je nou alsnog thuis vervelen na aanschaf van deze geweldige gadgets (we kunnen het ons bijna niet voorstellen…), ga dan eens aan de slag met een leuke DIY: maak een pennenbak van oud blik.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *