3 inhakers om je personeel mee te bedanken

By  |  0 Comments


Je medewerkers, het zijn de toppers die samen de basis vormen van jouw bedrijf. Die basis zorgt ervoor dat jouw onderneming op rolletjes loopt. Ze bepalen de sfeer en de resultaten. Omdat je personeel door de pandemie mogelijk veel te verduren heeft gehad, verdienen ze het om een beetje opgevrolijkt te worden. Maak gebruik van een leuke inhaker om je personeel te verrassen. Wij helpen je een handje met deze 3 inhaak-ideeën.

Mini kerstboompje

Een echte trend van de laatste jaren is een uniek kerstgeschenk: de mini kerstboom. Een klein boompje als vervanger van de grote kerstboom of gewoon voor erbij. Een klein kerstboompje heeft veel voordelen. Je hoeft minder kerstversiering aan te schaffen én je hoeft geen lange kerstverlichting uit de war te halen. Ook heb je bijna geen last van rondslingerende naalden, het boompje valt namelijk bijna niet uit. Het is natuurlijk niet gebruikelijk om een boom als geschenk te geven, maar met kerst mag je best wel extra uitpakken. Een boom heeft naast zijn gezellige effect ook een symbolische betekenis. Elke boom heeft een andere betekenis. De dennenboom staat onder andere voor behulpzaamheid. Een mooie toepasselijke boodschap voor jouw personeel.

Kerstpakket

Een echte traditionele inhaker is het kerstpakket. Vaak is het een luxe pakket met allerlei lekkere dingen zoals; een aantal borrel-zoutjes, een lekker kaasje, een worstje, en niet te vergeten, een mooi flesje wijn. Zo ziet het gemiddelde kerstpakket eruit. Helemaal prima natuurlijk, maar niet heel origineel. Jouw fantastische personeel verdient het om iets bijzonders te krijgen! Vind je het lastig om iets origineels te verzinnen? Ga eens op zoek naar de hobby’s en interesses van jouw personeel of kijk een beetje af van de actuele trends. Daarnaast helpen bedrijven je graag mee om iets te vinden waar jouw personeel blij van wordt.

Duurzaam geschenk

De natuur een handje helpen kan geen kwaad. Zeker niet in deze tijd waar de natuur ons hard nodig heeft. Een duurzaam geschenk kan van alles zijn. Een lekkere box met bio producten is gemakkelijk samen te stellen en vooral heel lekker. Je kan met een gerust hart van dit pakket genieten.
Je hebt tegenwoordig ook hele lekkere duurzame wijnen. Deze wijnen zijn niet alleen duurzaam, maar ook gezonder. De druiven van deze wijnen worden biologisch geteeld. Hierdoor zitten er minder slechte stoffen in de wijn. De smaak van een biologische wijn onderscheidt zich van de smaak van normale wijn. De meningen zijn erover verdeeld. Het alcoholpercentage blijft meestal wel hetzelfde. Dus een duurzaam geschenk hoeft zeker niet saai te zijn!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *