4 tips om weer van je woning te kunnen houden!

By  |  1 Comment


De huizenmarkt is momenteel niet echt om over naar huis te schrijven. Als je eenmaal een woning hebt weten te bemachtigen, dan kunnen we ons voorstellen dat je liever niet weer wilt verhuizen. Maar wat nou als je helemaal bent uitgekeken op je huidige woning maar je niet wilt of kunt verhuizen? Geen zorgen! Er zijn gelukkig genoeg manieren hoe je ervoor kunt zorgen dat je weer van je woning gaat houden.

Weer van je woning houden, tip 1: Wissel je meubels af

Het lijkt zo voor de hand liggend, maar toch zien we het vaak over het hoofd. Een nieuwe set meubelen kan een wereld van verschil maken in je woning. En ben jij iemand die graag regelmatig zijn inrichting verandert? Dan is het misschien een goed idee om twee sets meubelen aan te schaffen met verschillende kleuren en vormen: één voor in de lente en zomer, één voor in de herfst en winter. Zo kun je regelmatig wisselen en zal je huis nooit gaan vervelen! Niet veel mensen hebben genoeg ruimte in huis om twee sets meubels te bewaren, maar gelukkig zijn er meer dan genoeg opties om meubels op te slaan zoals een opslag box huren.

Weer van je woning houden, tip 2: Creëer sfeer met kunst

Het is wel zo fijn als er een goede sfeer in je huis hangt, dit draagt zeker bij om weer van je woning te gaan houden. Gelukkig zijn er verschillende manieren om sfeer in je huis te creëren. Eén van deze manieren is om meer kunst in de verschillende kamers in je huis te hangen. Bij veel woningen zorgt dit voor een heel leuk effect. Kale muren kunnen heel koeltjes en afstandelijk overkomen maar met kunst aan de muren verbetert dit snel!

Weer van je woning houden, tip 3: Haal de natuur in huis

Wat is er gezelliger dan planten en bloemen in huis? Een aantal nieuwe plantjes of een mooie nieuwe bos bloemen kan gemakkelijk een groot verschil maken. Haal dus de natuur in huis om er zeker van te zijn dat je in een mum van tijd weer gek bent op je huis!

Weer van je woning houden, tip 4: Nieuwe kleuren

Wil je weer van je woning gaan houden? Overweeg dan om je muren te verven met een nieuwe kleur. Je kunt natuurlijk gaan voor hele andere kleuren of juist van andere variaties van dezelfde kleurfamilie. Zeker weten dat dit een groot verschil in jouw huis maakt!

 

 

 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

1 Comment

  1. Maria ten Hoeve

    20 september 2021 at 17:30

    Ik vind een rustige ruimte ook erg belangrijk, anders wordt ik onrustig in mijn hoofd. Omdat ik teveel meubels had en naar een kleinere woning ben verhuisd, heb ik een tijdelijke opslag gehuurd. Heel praktisch en handig, zo heb ik even de handen vrij thuis en kan ik deze spullen later een plek geven.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *