Waar heb je meeste slagingskans op vinden van een partner?

By  |  0 Comments


Het vinden van een geschikte partner waarmee je een toekomst kan uitbouwen en waarmee je je verdere leven wil delen, is niet altijd eenvoudig. Het werk neemt een groot deel van je tijd in beslag, je hebt tal van sociale verplichtingen en misschien zijn er ook nog wel kinderen die je tijd en aandacht meer dan verdienen. Helaas blijft er dan weinig tijd en mogelijkheid over om een geschikte partner te vinden waarmee je dit alles samen kan beleven. Man zoekt vrouw is een uitgelezen kans om toch die ene ware liefde te vinden die anders wellicht nooit je pas zou kruisen.

Waarom kiezen voor relatiebemiddeling via ‘man zoekt vrouw’?

Bij relatiebemiddeling man zoekt vrouw is ongetwijfeld het grootste voordeel dat er uitgebreid ingezet wordt op het zoeken naar de perfecte match. Geen eindeloos daten dat uiteindelijk op niets uitdraait omdat bijvoorbeeld de levensvisie of toekomstplannen niet verenigbaar zijn. Relatiebemiddeling man zoekt vrouw zet in op duurzame relaties binnen het uitgebreide netwerk aan vrouwen die ook op zoek zijn naar echte en oprechte liefde en niet op vrijblijvend daten. Zeker voor mensen met een druk leven, is dit van onschatbare waarde. Er gaat geen tijd verloren

Volgens de beschikbare gegevens vindt 75% van de singles een serieuze relatie, wat de deskundigheid en professionele aanpak van ‘man zoekt vrouw’ aantoont en wat natuurlijk ook het succes van het kiezen voor relatiebemiddeling ‘man zoekt vrouw’ meteen verklaart. De consulenten kennen alle cliënten persoonlijk, wat het makkelijker maakt om doelgericht te werk te gaan en de juiste profielen aan elkaar te kunnen matchen. Naast de consulent helpt ook een relatiepsychologie in de zoektocht naar jouw perfecte partner voor het leven.

Hoe gaat relatiebemiddeling ‘man zoekt vrouw’ in zijn werk?

In de eerste plaats zal er een uitgebreide intake plaatsvinden met een persoonlijke consulente waarbij gepeild wordt naar de eigen persoonlijkheid, naar de belangrijke eigenschappen van een eventuele partner en naar de toekomstplannen. Dit kan zowel bij jou thuis als op kantoor gebeuren. Pas als alle aspecten die belangrijk zijn voor een goede en duurzame relatie duidelijk zijn, kan op zoek gegaan worden naar de vrouw die daar perfect bij aansluit en waarbij de kans op een geslaagde match het grootst is. Het is uiteindelijk dan wel nog steeds jouw keuze om wel of niet over te gaan tot het zoeken van contact. Belangrijk aspect bij ‘man zoekt vrouw’ is jouw privacy,. Jouw gegevens worden niet gedeeld, enkel jij zelf kan ervoor kiezen om met een vrouw contact op te nemen en haar je gegevens kenbaar te maken. Naar privacy toe kan dit voor veel mannen een doorslaggevende factor zijn. Bij online daten bijvoorbeeld staat je hele profiel online en is het voor iedereen te bekijken, wat om begrijpelijke redenen niet altijd even opportuun of wenselijk is.

Een persoonlijke aanpak waarbij steeds open en helder gecommuniceerd wordt, is altijd het streefdoel. Als na het maken van een eerste afspraakje blijkt dat de vrouw niet aan de vooropgestelde verwachtingen voldoet of als, buiten de verwachtingen, de klik uitblijft, wordt verder gezocht en een andere kandidate voorgesteld.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *