Met deze handige tips maak jij jouw slaapkamer een stuk gezelliger!

By  |  0 Comments


Vind jij dat jouw slaapkamer wel wat gezelligheid kan gebruiken? Misschien heb je wel een hele moderne slaapkamer met rustige kleuren of je hebt juist een hele simpele slaapkamer. In beide gevallen kan het geen kwaad om wat meer sfeer en gezelligheid in huis te halen. De slaapkamer is tenslotte een ruimte waar je veel tijd in doorbrengt. Zo breng je er 8 uur per nacht door om te slapen en kijk je er misschien ook wel films samen met jouw partner of vrienden. Tijd om van jouw koele slaapkamer een knusse en gezellig slaapkamer te maken waar je helemaal tot rust komt!

Voeg een mooi vloerkleed toe

Wat is er nu gezelliger dan een slaapkamer met een mooi vloerkleed? Een vloerkleed is een enorm belangrijk element dat bepalend is voor het creëren van een comfortabele en fijne sfeer. Daarnaast gaat er niets boven het ’s ochtends uit bed stappen en het voelen van comfortabele zachtheid onder de voeten. Hoe groot of klein jouw slaapkamer ook is, met een vloerkleed zorg je direct voor meer gezelligheid. Als je een kleine slaapkamer hebt kun je het beste kiezen voor een enkel vloerkleed dat je bij het voeteneinde van het bed legt of onder de spiegel legt. Heb je een grotere slaapkamer? Dan kun je ook kiezen voor meerdere vloerkleden en deze met elkaar combineren.

Voeg warme kleuren toe

Ook het toevoegen van warme kleuren is een goede tip om jouw slaapkamer gezelliger te maken. Misschien heeft jouw slaapkamer wel witte muren, een wit bed en witte nachtkastjes. Hier kan wel wat kleur aan toegevoegd worden. Zo kun je één van de muren in een zachte, neutrale kleur verven zoals zacht roze, oranje of rood. Ook met de accessoires kun je meer warmte in de slaapkamer creëren. Zo kun je bijvoorbeeld een houten nachtkastje naast het bed zetten met een mooie schemerlamp. Ook schilderijen aan de muur met warme kleuren en patronen doen het erg goed. Daarnaast kun je natuurlijk ook een warm vloerkleed aan de kamer toevoegen, die je bijvoorbeeld gekocht hebt in een showroom voor een vloerkleed Amsterdam.

Gebruik een mooie bedsprei

Niet alleen op de vloer staat een kleed heel mooi, ook op het bed is een mooie bed sprei of plaid ideaal. Door jouw bed iedere dag op te maken met een mooie bedsprei maak jij de inrichting van jouw slaapkamer helemaal af. Stem hierbij de kleur van de bedsprei af op de kleur van de meubels of de muren om alles tot één geheel te maken.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *