inspiratietips maak je je vader gegarandeerd blij 3 stoere cadeaus voor Vaderdag

By  |  0 Comments

Je vader is natuurlijk jouw grote held. Op Vaderdag is het tijd om de belangrijkste man in je leven eens even goed in het zonnetje te zetten. Maar dan duikt weer die eeuwige vraag op: wat geef je hem cadeau? Je wilt niet elk jaar met dezelfde aftershave op de proppen komen en z’n tuingereedschap is ook wel een keer compleet. Maar wat wordt het dan wel? Je vindt her en der talloze tips voor cadeaus voor hem en wij helpen je ook graag een handje. Doe je voordeel met deze 3 tips voor stoere cadeaus voor Vaderdag. Om het een onvergetelijke dag voor jullie allebei te maken.

1. Zoek het hogerop

Hoe stoer is jouw vader echt? Enne… hoe stoer ben je zelf? Je kunt natuurlijk simpel een brooddoos bedrukken met een lieve quote of mooie boodschap, maar het is toch veel gaver om een stoere experience cadeau te doen? Wat dacht je van een duosprong parachutespringen? Dat is pas écht een belevenis om nooit te vergeten! Is dat toch een tikkeltje te spannend voor jullie, dan is een rondvlucht maken in een sportvliegtuigje natuurlijk net zo leuk om te doen. Verras je vader door hem tot het allerlaatste moment in het ongewisse te laten en geniet daarna samen van jullie vertrouwde omgeving in een héél ander perspectief.

2. Pak culinair uit

De smaakpapillen wakker schudden is altijd een goed idee. Dat kun je doen door je vader lekker mee uit eten te nemen, maar erg origineel is dat ook weer niet hè? Waarom ga je niet iets stoers doen waar jullie ook nog eens wat aan hebben? Een cursus barbecueën bijvoorbeeld. Zodat jullie van de hoed en de rand weten en altijd het perfecte stukje vlees van de barbecue kunnen toveren op alle familiefeestjes die nog komen. Extra leuk is het om een bedrukt schort voor het barbecueën aan je vader te geven, om toch te laten weten hoezeer je hem waardeert.

3. Wees muzikaal

Een concert bezoeken is altijd leuk, maar met je vader nog net een beetje leuker. Zoek een artiest uit zijn jeugd of pik een concert uit waar jullie allebei al jaren van dromen. Muziek maakt gelukkiger, dat is bewezen, en wat is er nou leuker dan samen met je vader dat geluksmoment te beleven? Het zal iets worden waar jullie nog járen over napraten.

Je ziet het, een stoer cadeau voor Vaderdag vinden hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Geniet ervan, maar doe het wel samen! Eerste vaderdag? Bekijk ook cadeautips voor een speciaal cadeau voor aanstaande vaders!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *