5 tips voor een heerlijke ontspannen pyjamadag!

By  |  0 Comments

Drukte op het werk, file onderweg naar huis, deadlines en drukte in de bus. Jij hebt het dagelijks druk genoeg. Ben jij toe aan wat ontspanning? Dan is een pyjamadag in alle ontspanning een aanrader. Om nu niet het gevaar te lopen dat je onbewust toch niet aan relaxen toekomt, zijn deze 5 tips er om je goed op weg te helpen. Heerlijk toch? Geen schaamte om in een lui dagje de batterij weer op te laden!

Slaap lekker uit

Vandaag is de dag dat jij lekker alleen doet waar jij zin in hebt. Draai je ’s morgens nog eens lekker om in bed. Het gaat erom dat jij uitgeslapen uit bed rolt.

Pak dat boek erbij

“Dat boek moet je echt een keer lezen!”. Wanneer je dit hoort, ben je ervan overtuigd dat je dit ook echt gaat doen. Maar uiteindelijk komt het er nooit van. Laat dat lijstje met must reads niet langer liggen. Een lekkere grote kop thee, koekjes en een goed boek. Het recept voor ontspanning! Is het goed weer? Ga dan lekker in de tuin of op het balkon zitten in je zomer pyjama. Door de zonnestralen zal je je nog beter voelen. Op koudere dagen vervang je dit met een dekentje op de bank in je huispak.

Kies een film of serie

Heb jij geen boeken die je nog wilt lezen? Dan heb je vast wel een aantal series die je gewoon nog moet zien! Vooral een serie waar al een aantal seizoenen van uit zijn, kijkt echt heerlijk weg. Ook een filmreeks werkt hier perfect voor. Heb jij een serie die je echt top vond, maar niet precies meer weet hoe het verhaal ging? Herontdek jouw serie door die gewoon nog een keertje te kijken!

Heerlijke hapjes

Treat yourself! Lekkere hapjes zijn zeker een must voor een all time good feeling! Haal alles wat je lekker vindt de dag van te voren al in huis. Zo hoef jij op jouw ontspanningsdag de deur niet meer uit. Warme broodjes, een lekker gebakje, wat humus met worteltjes en komkommer, waar jij maar zin hebt!

Ultiem jeugdsentiment

Heb je nog een oude Game Cube, Playstation of een andere spelcomputer liggen? Speel jouw oude games dan opnieuw! Zeker weten dat je opeens weer leuke herinneringen te binnen schieten.Een dagje spa tuis
Met een dagje spa thuis, neem je de tijd voor jezelf die je verdient! Maak een bad klaar met veel bubbels. Of met lekker ruikende badolie voor een super zachte huid. Sluit af met een maskertje en nagellak. Zo zie jij er de volgende dag tip top uit

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *