Tips voor het kopen van de beste luiertas

By  |  0 Comments


De kans is groot dat een luiertas ook bij jullie op de baby-uitzetlijst staat. Een luiertas is ontzettend handig en daardoor echt een musthave voor ouders. Bij een zwangerschap komt veel kijken, echter moeten er ook ontzettend veel spullen aangeschaft worden.

Er zijn vele verschillende soorten luiertassen, waardoor de beste kiezen lastig kan zijn. Daarom geven we in dit artikel handige tips waar je op moet letten bij het kopen van een luiertas. Lees snel verder en koop de beste luiertas.

 

Inhoud van de luiertas

Bij de aanschaf van een luiertas heb je de keuze uit allerlei soorten luiertassen. Wordt je blij van een hippe schoudertas? Of liever een praktische luiertas rugzak? Bedenk vooraf wat je allemaal van plan bent in de luiertas mee te dragen en welk soort luiertas daarvoor het handigst is. 

 

Tips voor het kiezen van de beste luiertas

Een luiertas kopen is best lastig. Het maken van de juiste keuze is dan ook heel persoonlijk. Hieronder geven we een aantal handige tips voor het kopen van de beste luiertas.

  • Indeling. Bij het kopen van een luiertas is het belangrijk om te letten op de indeling. Kies voor een luiertas met een overzichtelijke en praktische indeling. Je wilt natuurlijk genoeg vakjes hebben voor een fles, de luiers en de speen. In het grote vak kun je bijvoorbeeld een reserve setje kleding kwijt. Ook een vakje aan de buitenkant van de tas is handig, bijvoorbeeld voor het bewaren van je sleutels. Let bij het kopen van een luiertas dus op de indeling.
  • Materiaal. Luiertassen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Een tas van katoen ziet er misschien leuk uit, maar is niet waterafstotend en vlekgevoelig. Een waterafstotende luiertas is ontzettend handig. Zo heb je minder snel last van vlekken en is de tas ook nog eens waterafstotend bij regen.
  • Gewicht. Het gewicht van de luiertas is ook een belangrijk punt om op te letten. Sommige luiertassen zijn uit zichzelf al zwaar. Met spullen erin moet je een flink gewicht meedragen, daarom kan je het beste kiezen voor een lichtgewicht luiertas.
  • Grootte. Luiertassen zijn er in diverse groottes. Bedenk daarom goed welke spullen je allemaal wilt meedragen in de luiertas en hoeveel ruimte je daarvoor nodig hebt.

 

Sluiting. Als het gaat om de sluiting van de luiertas, kan je het beste kiezen voor een stevige ritssluiting. Als de tas valt, dan ligt niet alles direct op de grond. Een tas met klittenband sluiting lijkt misschien handig, echter blijft van alles eraan hangen en gaat deze gemakkelijk openstaan.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *