Donzen dekbedden die licht, zacht en behaaglijk zijn

By  |  0 Comments


Een goede nachtrust waarbij je heerlijk ontspant is essentieel voor een goede gezondheid. Het dekbed waar je onder ligt vormt hiervoor een belangrijke basis. Je dekbed mag niet te warm of te koud zijn, maar moet licht en luchtig en zijn en in elk seizoen zorgen voor een behaaglijk gevoel. Om een luchtig en comfortabel gevoel te ervaren, is het een goed idee om te kiezen voor een donzen dekbed. Dons staat bekend om zijn isolerende werking en neemt vocht op. We vertellen hier meer over de voordelen van een donzen dekbed van 240 x 220.

Comfortabele dekbedden van dons van Europese makelij

Voor de productie van zachte en luchtige dekbedden maken fabrikanten vaak gebruik van het dons en de veertjes van eidereenden en ganzen, die afkomstig zijn van Europese boerderijen. Dit natuurlijke dons moet aan hygiënische standaarden voldoen en wordt voor gebruik gereinigd. Het dons wordt omhuld door tijk of een andere hoogwaardige stof, die zorgt voor een goede afvoer van vocht en een goede luchtcirculatie. Ganzendons en eidereenddons hebben een groot aanpassingsvermogen, zodat je tijdens je slaap zowel in het warme als koude seizoen het comfort krijgt dat je nodig hebt.

Goede nachtrust met donzen dekbedden 240 x 220

Als je op zoek bent naar donzen dekbedden 240 x 220, dan kom je diverse vierseizoenendekbedden tegen, die bestaan uit een temperatuur regulerende hoes en een vulling van dons. Deze dekbedden bestaan vaak uit twee delen, die zorgen voor koelte in de zomer, voldoende warmte in najaar en voorjaar en een behaaglijk warm gevoel in de winter. Met drukknopen zet je de twee verschillende dekbedden aan elkaar zodra het koude seizoen begonnen is. Het hele jaar door ervaar je de juiste warmte, omdat een teveel aan warmte wordt opgenomen, terwijl in een koud seizoen warmte wordt afgegeven.

De voordelen van Dauny dekbedden

Een van de bedrijven die met groot vakmanschap donzen dekbedden maakt, is het Zwitserse Dauny Dekbed. De handgemaakte Dauny dekbedden hebben een vulling van diervriendelijk, grootvlokkig dons en veren van de eidereend of gans. Het dons en de veertjes worden gewassen, gedroogd en ontsmet via een stoombad. Een dekbed van deze fabrikant voelt altijd zacht en luchtig aan dankzij het gebruik van hoogwaardig materialen. Je schudt het dekbed iedere dag even op en je kan het meestal zelf wassen in de wasmachine met een speciaal wasmiddel.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *