Tips om je leuk te kleden met maatje 42 of hoger

By  |  0 Comments


Kleding shoppen met een maatje meer kan soms lastig zijn. Gelukkig zijn er steeds meer winkels die een speciale afdeling hebben met grotere maten vanaf 42. Vind je het lastig om te kiezen wat je aan kunt? Lees dan hier tips hoe jij je leuk kunt kleden. Bij een maatje meer hoeft het namelijk niet less is more te zijn.

  1. Straal zelfvertrouwen uit
    Ondanks het spreekwoord ‘de kleren maken de man’ heeft wat jij uitstraalt ook heel veel invloed op hoe jij eruit ziet. Je kunt je dan nog wel zo leuk kleden, maar als jij je onzeker voelt en verstopt achter je kleding zie jij er minder mooi uit. Om zelfvertrouwen uit te stralen moet jij jezelf accepteren met jouw lichaam. Ook moet jij je comfortabel voelen in de kleding die jij draagt. Kies daarom altijd voor kleding waar jij je goed in voelt. Sommige mensen voelen zich zelfverzekerd als ze een mooi lingeriesetje dragen of een lekker geurtje op hebben. Probeer eens uit of dit voor jou werkt. Ben je nog erg onzeker? Dan kan je meer zelfvertrouwen krijgen door elke dag jezelf complimentjes te geven. Dit mag over kleine dingen zijn, zoals dat je iemand hebt geholpen met boodschappen of de deur voor iemand hebt opengehouden.

 

  1. Kies de juiste winkel
    Om kleding te vinden waar jij je comfortabel in voelt moet je de juiste winkel bezoeken. In reguliere winkels zijn er wel steeds vaker speciale afdelingen voor een maatje meer. Echter zijn ze niet gespecialiseerd in kleding voor een maatje meer. Een goede winkel speciaal voor een maatje meer is Happy Size. Deze winkel maakt alleen kleding vanaf maatje 42. Hierdoor wordt de kleding speciaal gemaakt voor vrouwen met en maatje meer, zodat het echt goed past bij een lichaam met grotere vormingen.

 

  1. Gebruik eventueel onderkleding
    Speciale onderkleding kan ervoor zorgen dat die jurk of broek net wat leuker valt. Zo zijn er onderjurken en body’s te koop. Naast dat hierdoor je kleding net wat mooier valt is het ook lekker warm in de winkel.

 

Twijfel je over welke kleding je moet nemen? Dan kan je vaak gebruik maken van advies. Je kunt bij de website Happy Size verschillende stylingtips krijgen. Ook kan je ontdekken welk figuurtype en welk kleurtype je bent. Ook als je twijfelt over je maat kan je hier hulp bij krijgen.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *