Glitter champagne: hoe maak je het zelf en waar koop je het?

By  |  0 Comments


Misschien heb je er al weleens van gehoord, het gedronken of voorbij zien komen: glitter champagne. Champagne met glitters behoudt zijn heerlijke smaak, dat maakt het des te leuker en lekkerder om dit eens zelf uit te proberen! Nieuwsgierig hoe je zelf glitter champagne kan maken en/of waar je het koopt? Lees dan snel verder!

Wat is glitter champagne?

De naam zegt eigenlijk al genoeg. Toch is glitter champagne er in verschillende soorten en maten. Een veel voorkomend idee over glitter champagne, is dat het niet gedronken hoort te worden. Uiteraard kan dit gewoon gedronken worden zonder enige risico’s en kan je deze speciale champagne kant-en-klaar kopen of zelf maken.

Waar kan je glitter champagne kopen?

Glitter champagne en/of glitters voor in rosé champagne bijvoorbeeld, kan je bij diverse winkels kopen. Zo kan je de glitters kopen bij diverse taartshops, via de website popaball of kant-en-klaar van het merk Aviva. Aviva is de meest bekende glitterwijn die bij de betere slijterijen te koop is. Aviva is de drank trend begonnen en maakt adembenemend mooie drankjes, waardoor jij ze bijna niet wilt opdrinken!

Hoe kan je zelf glitter champagne maken?

Uiteraard kun je glitter champagne op verschillende manieren interpreteren. Zo kun je ook glitter op de fles plakken of op een champagne glas zelf. Dit geeft een luxe uitstraling en is ook een erg leuk idee voor een eigen spa dagje. Om zelf glitter champagne te kunnen maken heb je glitters of glanspoeders nodig. Zoals vermeld is dit gemakkelijk bij een taartshop te halen.

Je kunt de glitters subtiel op (de rand) van je proseccoglas poederen of in je glas (gevuld met champagne naar keuze). Voor een feestelijk effect kun je ook de fles champagne versieren met glitters (dit hoeft niet eetbaar te zijn). Zo steelt ook je fles de show en kan er rijkelijk gedronken worden in een luxe sfeer. Om het af te maken moet de champagne zelf natuurlijk ok glitters bevatten. Eetbare glitters met een smaakje passen het best bij een neutrale champagne. Deze kan je vervolgens een heerlijk framboos smaakje (of andere smaak) geven en het va-va-voom effect.

Glitter champagne is dus erg makkelijk en snel te maken, met producten die je bij lokale winkels kan vinden. Let wel op: de glitters blijven niet uit zichzelf in het glas ronddraaien. Serveer dus een roerstaafje of rietje bij ieder glas om het mooie effect van de glitters te behouden.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1   Gemiddelde:  3/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *