Op zoek naar een nieuwe vloer? Gietvloer is de juiste optie!

By  |  0 Comments


Ben je op zoek naar een nieuwe vloer? Dan kom je er al snel achter dat je voor een hoop keuzes staat. Een van de keuzes waar je altijd goed mee zit, is een gietvloer. Deze vloer wordt op een speciale manier aangebracht, waardoor er ook weer extra mogelijkheden en voordelen ontstaan. Online kun je daarom altijd terecht voor jouw favoriete gietvloeren en ervoor zorgen dat jouw woning er weer geheel naar wens uitziet. Maar waarom zou je dan voor deze vloer gaan? Lees snel verder en ontdek het antwoord.

Gietvloeren brengen gemakken mee

Gietvloeren bestaan al heel wat jaren, maar lang niet iedereen heeft er een in huis liggen. Zonde, want deze vloer heeft jou veel te bieden ten opzichte van andere materialen. Zo gaat het altijd jarenlang mee en komt er ook weinig slijtage aan te pas. De vloer is namelijk naadloos, waardoor water geen kans krijgt om onder de vloer in te komen. De gietvloer is hierdoor ook veel eenvoudiger schoon te maken en je kunt hem in vrijwel iedere ruimte in de woning toe laten passen. Zo is jouw gehele huis van een sterke vloer voorzien en kun je ervoor zorgen dat je alleen nog maar gemakken hebt.

Een gietvloer in verschillende kleuren

Als je gaat kijken naar de naadloze vloer, dan heeft dit niet alleen voordelen met water. De gietvloeren zijn namelijk ook veel beter bestand tegen stof. Daarbij kun je hem altijd goed combineren met meubelstukken en accessoires. Een gietvloer komt namelijk in meerdere kleuren en er kan zelfs een patroon in gemaakt worden. Kies bijvoorbeeld voor een beton look, waardoor je jouw huis af kunt maken met industriële meubels. Of ga je toch liever voor een moderne vloer? Je bepaalt het helemaal zelf en hebt hierdoor ook altijd een vloer die geheel bij jouw wensen aansluit. Jouw woning moet er immers uitzien zoals jij dit wilt, zodat je je hier ook thuis gaat voelen.

Het plaatsen van de vloer gebeurt in stappen

Giervloeren worden altijd op een geëgaliseerde vloer aangebracht. De vlakke vloeren hoeven niet voorzien te worden van egaline. Hier worden vier lagen met de hand aangebracht, waardoor er direct een goede hechting te vinden is. Wanneer de vloer wel eerst van een extra laag voorzien moet worden, dan moet er ook nog een primer op geplaatst worden. Er worden verschillende lagen toegevoegd voordat de gietvloer er overheen komt. Door dit langere proces moet je ook langer wachten voordat je de vloer kunt betreden. Echter kun je daarna wel jarenlang genieten van jouw vloer en ga je er geen problemen aan ondervinden.

De beste oplossing

Een gietvloer is dus altijd een goede oplossing voor een woning. Het maakt niet uit wat voor stijl je wilt creëren, met gietvloeren kan het allemaal. Het enige wat jij nog hoeft te doen is de vloer schoonhouden, wat ook eenvoudiger is dan met een ander soort vloer. Je bent van alle gemakken voorzien en kunt er jaren mee vooruit.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *