Geef je huis een wow-factor met de lightbox

By  |  0 Comments


Niemand wil een saai huis. Natuurlijk is je huis wel een plek waar je je thuis moet voelen en je heerlijk tot rust moet kunnen komen. Maar het is ook wel leuk als je huis zowel iets persoonlijks heeft als elementen die mensen verrassen, of die in ieder geval erg gewaardeerd worden door je gasten. Het is altijd leuk om van die vragen te krijgen als: ‘Goh, waar heb jij dat leuke schilderij vandaan?’ of ‘Wat een bijzonder mooie bank, ik ben al tijden op zoek naar zoiets’. Natuurlijk moet je er ook een beetje gevoel voor hebben en het leuk vinden om met je inrichting bezig te zijn. Maar als je op de hoogte bent van de laatste trends, dan helpt dit enorm.

Welke interieurtrends doen het goed in 2018?

Wat zijn de trends die momenteel helemaal hot zijn? Landelijk wonen blijft ook dit jaar een trend en hiervoor hoef je niet ver buiten de stad te wonen. Bij landelijk wonen passen lichte kleuren, veel natuurlijk materiaal zoals hout. Maar ook het gebruik van warme en zachte accessoires zoals kussens en kleden. Industrieel blijft ook een grote trend, hierin wordt veel gebruik gemaakt van stoerdere materialen en kleuren, maar dit combineert juist prachtig met kleurrijke kussens. Een lightbox is een ook echt een trend van dit jaar die enorm in opkomst is, hij past dan ook in ieder type interieur, mede door de diversiteit van de lightbox zelf.

Jij bepaalt wat er in de lightbox komt

Een lightbox pas je aan, aan je eigen wensen en hierdoor geef je je huis automatisch een persoonlijk tintje. Jij bent degene die bepaalt welke tekst er in de lightbox komt. Hoewel als je samen met familie of huisgenoten woont, zij ook graag mee zullen doen aan het bedenken van een originele tekst. In een lightbox kun je niet alleen tekst plaatsen, je kunt er ook afbeeldingen in plaatsen, symbolen, getallen of emoticons. Zo kun je steeds iets anders van je lightbox maken of je deze nu in de keuken, de woonkamer of de slaapkamer plaatst.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *