Hoe kom je feestdagen door? 3 leuke tips!

By  |  0 Comments


Kerst ziet er dit jaar heel anders uit dan voorgaande jaren. Geen groot kerstfeest, geen teamuitjes en geen kerstborrels. Door de coronamaatregelen zijn we erg beperkt dit jaar. Toch moeten we er het beste van proberen te maken. Daarom hebben we een aantal tips op een rijtje gezet.

1. Online Pubquiz

Ondertussen kent Zoom geen geheimen meer. Zolang de verbinding goed blijft werken, kun je dit prima inzetten voor een online teamuitje. Een online pub-quiz is een prima alternatief voor een kerstborrel op locatie. Trommel je collega’s op om mee te doen en speel dit samen of tegen elkaar. Stuur een borrelpakket op naar iedere deelnemer en proost met elkaar vanuit je thuiswerkplek met een heerlijk drankje. Zo ben je met kerst toch nog samen. Nodig hen op een bijzondere manier uit voor de online Pubquiz. Verblijd je collega’s met een heerlijk kersttheetje voor de koude dagen. De verschillende kerstsmaken als Winter thee, Santa’s Choice en Champagne maakt het geschenk extra speciaal. Of wil je helemaal uitblinken, dan is de gouden piek de ideale uitnodiging voor de online Pubquiz. Verras ze met een kerstgeschenk uitnodiging op de deurmat. Vanwege COVID-19 is het lastig om een geschenk te overhandigen. Daarom moeten we samen creatief zijn. Benieuwd of er wat voor jou bedrijf bij zit? Neem dan een kijkje op Kerstgeschenken.

kerstkaarten en geschenken

gehoord van een online Chocolade Proeverij? Je wordt in één keer een echte chocolade kenner. Wie wil dat nou niet? Er wordt een chocoladepakket bij iedere deelnemer geleverd. Doe dit online in groepjes met jouw bedrijf. Het zal een onvergetelijke belevenis zijn waar nog lang over gesproken zal worden.

 

3. Kerstgeschenk

Liever je collega’s verblijden met een groen kerstgeschenk om het huis mee op te vrolijken? Kijk dan eens naar de mini kerstbomen. Laat de boompjes stralen met de schitterende versiering. Alle kerstboompjes kun je bestellen in verschillende verpakkingen. In een plastic koker, een kartonnendoosje of wil je liever wat chiquer? Dan kun je kiezen voor een houtenkistje. Je kunt vrijwel iedere kerstgeschenkverpakking personaliseren en helemaal naar wens ontwerpen. Denk bijvoorbeeld aan jouw huisstijl of je logo, zo word je niet vergeten dit jaar met kerst. Voor de echte groene vingers onder ons, hebben we de kerstboom kweekset. Je kunt zelf aan de slag gaan met het kweken van je eigen kerstboom. Een ontzettend leuk projectje waar je lang plezier van hebt. Deel de groei van jouw boompje met je collega’s. Heb je niet zulke groene vingers? Kies dan voor een kunstkerstboom. Gezellig voor op het bureau en je hoeft hem niet te verzorgen, alleen even leuk aankleden. Of doe het helemaal anders en verbluf je collega’s of klanten met het Magische kerstboompje. Op unieke wijzen groeit dit kartonnen kerstboompje in één keer tot een bijzondere verschijning. Je zorgt hiermee dat je een verpletterende indruk achterlaat.

kerstboom

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *