Emmy Eve – Terrible Dancer [VIDEO]

By  |  0 Comments


Emmy Eve was dit jaar op de buis te zien bij De Beste Singer Songwriter van Nederland. Tijdens haar auditie wist zij in haar roze pak hoge ogen te gooien bij Giel Beelen, Jacqueline Govaert en de mannen van Di-rect.

Een nieuwe muzikale ontdekking

In Maart lanceerde de singer-songwriter haar EP “It’s About Time“.
Voor het nummer ‘Terrible Dancer’ , die afkomstig is van deze plaat, maakte ze een videoclip.
Vandaag is de video release en omdat Emmy Eve een oud collega van ons is, delen wij deze mooie clip maar al te graag!

Misschien hebben wij wel aan de wieg mogen staan van de muziekcarrière van deze topper.
Ga haar zeker volgen, want hier gaan we meer van horen!

 

 

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *