De hipste schoenentrends (voorjaar 2020)

By  |  0 Comments

Met het lenteseizoen voor de deur wordt het tijd om het eens te hebben over de laatste schoenentrends van dit moment. Daarom hebben we speciaal voor jou de hipste trends op het gebied van schoenen voor dit voorjaar op een rijtje gezet. Lees dit artikel, doe inspiratie op en bestel direct online schoenen!

Slangenprint

Dierenprints zijn helemaal hip! Zo ook bij schoenen zien we steeds meer prints voorbij komen. slangenprints zijn het meest populair op dit moment. De verwachting is dat dit een van dé trends voor het voorjaar van 2020 gaan worden. Kies voor een all-over slangenprint als je een echte eyecatcher wilt dragen. 

Dad sneakers

Sneakers staan natuurlijk bekend om het aangename draagcomfort. Daarom houden veel mensen van deze schoenentrend. Dad sneakers zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Witte dad sneakers zijn het meest populair voor dit voorjaar. In de schoenencollectie van Puma vind je momenteel veel sneakers die echt niet mogen ontbreken in je schoenenkast.

Aardse kleuren

Lichte aardse kleuren zijn erg populair. Oftewel bruintinten. Vorig jaar zagen we al steeds meer bruintinten in het straatbeeld. Kleding en schoenen met een bruine tint werden ook in het najaar van 2019 veel gedragen. Dit voorjaar zijn ze nóg populairder. Een paar schoenen in het cognac, terracotta, beige of bruin mag dan ook niet ontbreken aan je schoenencollectie.

Neon

Waar jarenlang mensen geen neon kleding en schoenen droegen is dit momenteel ineens weer helemaal hip. Je moet ervan houden, maar met neon schoenen voldoe je aan de laatste schoenentrends. Felle oranje, gele of groene kleuren zijn helemaal hip op dit moment. 

Western

Western invloeden zijn eigenlijk altijd wel terug te vinden in de modewereld. Dit jaar zien we echter een flinke trend ontstaan betreft western schoenen. Vooral western laarzen zijn momenteel helemaal trendy. Een paar leuke cowboylaarsjes doen het dit voorjaar erg goed onder je outfit.

Duurzaam en vegan

Duurzame schoenen en vegan schoenen zijn dit voorjaar ook enorm hip. Duurzaamheid is natuurlijk helemaal trendy, zo ook in de modewereld. Steeds meer schoenenmerken spelen in op de populariteit van duurzaamheid. Zo zijn er schoenenmerken die hun productieproces, materiaalkeuze en arbeidsomstandigheden verduurzamen.

Ook vegan schoenen worden steeds populairder. Deze zijn gemaakt van karton of plantaardige materialen. Het leuke ervan is dat deze schoenen nog hartstikke leuk zijn ook. Dit is zeker een trend om in de gaten te houden!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *