Deze 6 fashion trends mag jij niet missen!

By  |  0 Comments


De zomer van 2017 staat alweer bijna voor de deur en dan wordt het natuurlijk tijd om je kleding- en schoenencollectie even een opfrisbeurtje te geven. Ieder jaar hebben we toch weer met nieuwe fashion trends te maken. Ook deze zomer zijn er weer leuke trends die je niet wilt missen. Wij hebben de belangrijkste trends voor je op een rijtje gezet.

1. Een riem om de taille

Tunieken, jurken en lange shirts zijn helemaal in komende zomer, maar je moet er wel een riempje om dragen. De tailleriemen komen weer helemaal terug in de mode, dus sla voldoende riempjes in om jouw taille goed te laten zien deze zomer.

2. De boyfriend-look

Lekker wijd, lekker baggie.. De boyfriend-look is nog niet verdwenen en krijgt zelfs weer een boost in de zomer van 2017. Zorg voor een paar lekker wijde jeans en kijk eens op het internet voor een paar casual sportschoenen of toffe sneakers. Er zijn voldoende webshops en vergelijkers te vinden voor kleding en sneakers. Met een lekker groot shirt en een leuke cap maak jij je boyfriend-look eenvoudig compleet.

3. Patches en gepatchte kleding

Ken jij die patches nog, die in de jaren tachtig en negentig werden gebruikt om gaatje in jeans mee op te lappen? Gaatjes werden niet dichtgenaaid, maar er werd een leuk vormpje overheen geplakt. Deze patches komen weer helemaal terug. Ook zijn gepatchte kledingstukken, ofwel kledingstukken die uit meerdere verschillende stukken stof bestaan, helemaal hot in de zomer van 2017.

4. Flared kledingstukken

Deze kledingtrend zagen we in de jaren zeventig dagelijks voorbij komen. Vorig jaar zagen we de flared broeken al terugkomen en nu komen ook de truitjes met flared mouwen helemaal terug. Kortom, komende zomer gaan we voor flared outfits die lekker op dat zomerbriesje fladderen.

5. Sportief en stijlvol

Sportief en stijlvol gaat gemengd worden. Deels een chique outfit en deels een sportieve look. Je kunt hier eindeloos mee combineren. Wat dacht je bijvoorbeeld van Gel Lyte V sneakers in een stijlvolle kleur of van een sportshirt met zijden details? Het kan allemaal!

6. Retro is altijd goed

Bloemenmotiefjes uit de tijd? Helemaal niet! In 2017 gaan we weer helemaal op in de retro look en vullen we de zomer met vrolijke printjes met een flowerpower look!

Heb jij nog meer fashion trends gespot die ontbreken op dit lijstje? Laat het ons weten en we voegen hem toe!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *