Geniet van de najaarszon met een winddoek van ZONZ

By  |  0 Comments


Voor wie in de wintermaanden nog graag van het zonnetje wilt genieten, maar niet dol is op kou, heeft ZONZ de ideale oplossing. ZONZ Sunsails is al meer dan 10 jaar expert op het gebied van zonwering en denkt dagelijks mee met klanten over de ideale inrichting van de tuin. Zo bieden zij ook een oplossing aan mensen die in de winter graag in de tuin zitten, maar het vaak te koud vinden. Een winddoek houdt de wind uit de tuin, waardoor de kracht van de zon extra voelbaar is. Zo blijft het ook in de wintermaanden aangenaam op buiten te zitten.

De voordelen van een winddoek

Een (oprolbaar) winddoek is een doek die je eenvoudig zelf kunt monteren in de tuin. Het doek houdt de wind tegen, waardoor het minder koud is als je buiten wilt zitten. De kracht van de zon is beter voelbaar. Daarnaast zorgt een winddoek voor een stukje privacy. Het materiaal van het scherm zorgt ervoor dat men er moeilijk doorheen kan kijken. Je creëert eenvoudig een beschutte plek in de tuin, waar je rustig een boek kunt lezen of een wijntje kunt drinken. Een windscherm is niet alleen handig in de wintermaanden, maar ook in de andere seizoenen. Het scherm is bestand tegen weer en wind en kan dus het hele jaar buiten blijven hangen. Het scherm is eenvoudig in gebruik en je kunt deze erbij pakken, wanneer jij het nodig vindt.

 

Stel je eigen winddoek samen

Je kunt bij ZONZ een winddoek samenstellen naar eigen wens. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren en materialen. Je kunt ook zelf de gewenste randafwerking kiezen, waaronder afwerking met een verstevigingsband. Voor elke zijde kun je een andere afwerking kiezen. Een maatwerk winddoek kun je volledig maken naar eigen wens, maar ZONZ levert ook standaard winddoeken. Het voordeel van deze doeken is dat ze altijd op voorraad zijn en dus snel geleverd kunnen worden. Je kunt een winddoek ook gebruiken als balkondoek door deze bijvoorbeeld tegen het hekwerk te bevestigen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *