Een nieuwe mannenlook in drie simpele stappen

By  |  0 Comments

Hoewel je er best nog wel goed uitziet, kan het na enige tijd best weleens goed zijn om je look eens te herzien. Je loopt er al een tijdje op dezelfde manier gekleed en gekapt bij. Het is tijd om daar eens iets nieuws van te maken. Hoe pak je dat dan aan als man?

Pak je garderobe eens aan

De beste manier om jezelf een frisse look te geven, is door je garderobe eens serieus aan te pakken. Dat doe je door rigoureus te zijn en alles wat oud is eruit te halen. Gooi dit niet weg maar doneer het. Dit geeft jou de ruimte om nieuwe items erin te hangen. Een mooie trui voor mannen is bijvoorbeeld nooit een slecht idee. Zeker niet wanneer je een hip maar tijdloos model kiest als man. Dit zal zeker een goed gevoel bij je bezorgen.

Je look compleet maken

Wanneer je je kleding en opfrisbeurt hebt gegeven, ben je al goed op weg. Nu is het nog zaak om de rest van je look hierop aan te sluiten. Dat doe je bijvoorbeeld door voor leuke accessoires te gaan. Wat moet je dan kiezen? Eigenlijk is het heel simpel. Je gaat bijvoorbeeld voor een leuke mannen armband. Dit is een goede manier om te laten zien wat voor type jij bent. Ook hier kan je namelijk weer alle kanten mee op. Dat maakt het aantrekkelijk voor iedereen.

Goede uiterlijke verzorging

De volgende stap die je zet is het aanpakken van je uiterlijke verzorging. Kijk bijvoorbeeld eens of het mogelijk is om wat aan je kapsel te veranderen. Zo pas je net wat meer bij deze tijd. Na enige tijd is de haarmode immers flink veranderd. Een goede reden om daar dus mee aan de slag te gaan. Ook met de baard kan je altijd alle kanten op. Ook het dragen van een baard verandert immers voortdurend, waardoor je dus ook je look flink kan aanpakken als man.

Kijk goed om je heen

Om er zeker van te zijn dat je het goed aanpakt, is het slim om goed om je heen te kijken. Bekijk bijvoorbeeld eens wat voor soort looks er veel te zien zijn. Probeer je eens voor te stellen hoe je eruit zou zien wanneer jij ook die look zou aanmeten. Voelt dat goed? Dan zou dat weleens de weg kunnen zijn die jij moet bewandelen. Zo kan je altijd wel iets vinden wat passend is bij de verfrissing van jouw uiterlijk die je wenst.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *