Een middagje met de duofiets doet wonderen

By  |  0 Comments


Heerlijk gaan fietsen met het mooie weer. Wie zou dat niet willen? Dat is nu mogelijk op een duofiets. Je kunt met zijn tweeën gezellig op een fiets. Het is een stabiele fiets voor twee personen waarmee je de omgeving kunt verkennen. Gezellig samen met je partner, vriend of fietsmaatje een stukje gaan fietsen. De duofiets is ook te gebruiken als je alleen soms wilt fietsen en is ook verkrijgbaar als een E-bike.

Wat is een duofiets?

Een duofiets is een fiets waarmee je samen met je partner, fietsmaatje of gewoon een vriend of vriendin samen op kunt fietsen. Je kunt hier met twee mensen gebruik maken maar als je er alleen op wilt fietsen dan is dat ook mogelijk. De duofiets heeft maar liefst vijf versnellingen zodat trappen moeiteloos zal verlopen. Is het trappen toch nog moeilijk voor langere stukken fietsen dan zou je kunnen kiezen voor een duofiets in E-bike uitvoering.

De duofiets is heel stabiel en stevig ontworpen zodat vallen niet mogelijk is. Je kunt op een veilige manier samen op de duofiets. De duofiets is ergonomisch gebouwd zoals bij een tweewieler waarmee je op de duofiets een perfecte houding aannemen. Doordat je rechtop zit heb je automatisch meer zicht in het verkeer. Wil je eerst een duofiets testen dan is dat natuurlijk mogelijk.

Wat zit er allemaal standaard bij de duofiets?

Als je kiest voor een duofiets dan zijn er een aantal dingen standaard meegeleverd. De duofiets is voorzien van reflectoren en ledlampen voor en achter. De duofiets heeft een zwart of grijs frame. De duofiets heeft antilek banden. De duofiets voor twee persoon is voorzien van een rekje voorop de fiets. Je krijgt op de duofiets een luxe zadel met een verende zadelpen. Dat is gemakkelijk omdat je dan geen last hebt van oneffenheden in de weg.

Wat kun je nog extra bestellen voor je duofiets?

Als je de duofiets wat extra’s wilt geven zou je daar extra brede banden op kunnen laten zetten. De duofiets krijgt daardoor een stoere look. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een houten kist of een aluminium bak als je dat mooier vindt.

Vind je de kleuren zwart of grijs niet mooi dan is er de mogelijkheid om te kiezen voor een andere kleur. Je kunt op de duofiets een wandelstokhouder laten bevestigen. Wil je meer spulletjes meenemen als je samen gaat fietsen dan kun je een aanhanger erbij nemen voor achter je fiets.

Extra opties voor je duofiets wanneer er behoefte is aan meer steun

Er zijn nog een aantal opties waaruit je kunt kiezen zodat je meer steun krijgt op de duofiets. Voor een extra veiligheid zou je een veiligheidsgordel erop kunnen laten maken. Er is de mogelijkheid voor opklapbare armsteunen wat handig kan zijn met het op- en afstappen van de duofiets. Voor een betere zithouding kun je kiezen voor een rugleuning op je duofiets en om je voeten goed op de plaats te houden zijn er de balanspedalen met voetbanden.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *