De beste kappersscharen voor thuis

By  |  0 Comments


Of je nu een thuiskapper of professionele kapper bent, zonder een goede kappersschaar kun je je werk niet verrichten. Het aanbod is eindeloos, met links- en rechtshandige scharen, kleine scharen, effileerscharen en meer. Welke het beste voor jou is hangt af van je eigen voorkeur. Wij vertellen je meer over de beste kappersscharen voor thuis.

De soorten kappersscharen

Er zijn verschillende soorten kappersscharen verkrijgbaar, met elk een ander doel. Hieronder lichten we ze verder uit.

1. Knipschaar

De bekendste kappersschaar is de knipschaar. Dit is ook de standaard schaar die elke kapper wel heeft. Het is te herkennen aan de twee mesbladen, waarmee grote stukken haar geknipt wordt. 

2. Coupeschaar

Een coupeschaar is een schaar waarbij een mesblad hebt een een vlak met microvertanding. Dit maakt het ideaal voor het uitdunnen en het knippen van het haar. Dit is dus een multifunctionele schaar.

3. Effileerschaar

De effileerschaar is een schaar met twee mesbladen met microvertanding. Dit wordt alleen gebruikt om het haar uit te dunnen en niet om mee te knippen. 

De beste merken voor kappersscharen

Wereldwijd zijn er een aantal merken die bekend staan om hun kappersscharen. Deze zijn bekend onder professionele kappers en barbers, en dus ideaal voor thuiskappers. Lees snel verder voor de beste merken.

Jaguar kappersscharen

Op de top van het lijstje zijn de kappersscharen van het merk Jaguar. Dit is een kappersmerk met duurzame kappersbenodigdheden. Hoewel het van topkwaliteit is, is het een erg betaalbare kappersschaar. Ook hebben de scharen een tijdloze design met hoge mate van functionaliteit. Ze liggen prettig in de hand, waardoor je ergonomisch te werk kunt gaan. 

Homeji kappersscharen

De vraag naar thuisscharen is enorm gegroeid, waardoor Homeji kappersscharen erg populair zijn geworden. De scharen hebben een klassieke vorm en zijn gemaakt van vernikkeld staal. Homeji kappersscharen zijn goedkoper dan Jaguar en ook bedoeld voor thuiskappers. Dit merk wordt dan ook niet gebruikt door professionele kappers.

Allures kappersscharen

Allures heeft luxe kappersscharen die jouw woonkamer binnen no-time omtoveren in een professionele kapperszaak. Het is ideaal voor professionele kappers en thuisgebruikers. Ze bieden ook kapperssets aan, waarbij je alles krijgt wat je nodig hebt voor de beste styling- en knipbeurten. 

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *