Een all-you-can-eat-restaurant met meer dan 20 keukens

By  |  0 Comments

Je komt ’s avonds laat thuis na een lange dag op kantoor en je hebt geen idee wat je wilt eten. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing voor dit probleem. Een all-you-can-eat-restaurant waar je kunt kiezen uit gerechten uit meer dan twintig verschillende keukens van over de hele wereld. Heerlijke Japanse sushi, Chinese hapjes, Spaanse tapas of Italiaanse pizza, de keuze is aan jou. Je kunt op een avond genieten van al jouw favoriete gerechten. 

All-you-can-eat-restaurant

Een all-you-can-eat-restaurant waar je terecht kunt met zowel grote als kleine gezelschappen. Grote groepen krijgen een aantrekkelijke korting, waarbij geldt: hoe groter de groep, hoe hoger de korting. Jonge kinderen eten tegen een lager tarief en voor de jarige staat er ook altijd een verrassing klaar. In een gezelschap van minimaal drie volwassenen eet de jarige namelijk gratis. Bij dit all-you-can-eat-restaurant kun je kiezen uit een arrangement van twee of drie uur. Drie uur lang genieten van heerlijke gerechten is de meest gekozen optie door gasten. De prijs staat van tevoren vast en is inclusief Jupiler bier, huiswijn, frisdrank, koffie en thee. Bekijk alle algemene voorwaarden via de website. 

Gerechten van over de hele wereld vers op je bord

Een avond bij dit all-you-can-eat-restaurant is een ontdekkingstocht langs allerlei smaken. Er zijn 22 verschillende keukens: Tijdens een bezoek aan FoodExplore heb je de keuze uit meer dan 20 verschillende keukens: de Aziatische keuken, de Japanse Sushi keuken, het Pannenkoekenhuis, de IJskeuken, de Fruitkeuken, de Grill Keuken, Italiaanse keuken, de Sapjeskeuken, de Spaanse keuken, de Japanse Grill keuken, de Snackbar, de Saladebar, de Soepfabriek, de Toetjeskraam, de Nederlandse keuken, de Drankenbar, het Wokpaleis, de Mexicaanse keuken, de Vietnamese keuken en tot slot de Pokebowl kraam. Er is keuze uit pizza, pasta, sushi, poffertjes, paling, paella, nachos en taco’s, maar daarnaast is er ook een heerlijk toetjesbuffet met fruit, ijs, taart en smoothies. 

Een bijzonder restaurant

All you can eat? Ja, maar wel op een aparte manier. Het is een ontdekkingstocht langs allerlei smaken. In meer dan twintig keukens maken topkoks gerechten vers voor je klaar. Een bijzonder restaurant met bijzondere mogelijkheden voor bijzondere gelegenheden. Of omdat je gewoon geen zin hebt om te koken. Het restaurant is groot én gezellig. Met intieme hoekjes. Maar ook plek voor een groot gezelschap. Hoog tijd om je er te laten verwennen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0   Gemiddelde:  0/5]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *