4 simpele tips voor het maken van een verlanglijstje voor kerst

By  |  0 Comments


Het maken van een verlanglijstje voor kerst is soms lastig en lijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Wat zet je er allemaal op? En hoe voorkom je dat je te veel vraagt? Gelukkig zijn er een aantal slimme tips die je helpen bij het maken van je verlanglijstje. In dit artikel geven we je vijf tips hoe je een goed verlanglijstje maakt voor kerst, zodat je zeker weet dat je een leuk cadeau krijgt.

1.      Welke dingen heb je nodig?

Begin met een leeg vel papier en schrijf alles op wat in je opkomt. Van nieuwe schoenen tot een kookboek dat je al heel lang wilt hebben. Of iets wat je nodig hebt in het dagelijks leven, zoals een nieuwe telefoonhoesje of een nieuw dekbed. Het is altijd beter om te veel te hebben dan te weinig, want hierdoor hebben mensen genoeg keuze. Heb je gedurende het jaar iets wat je nodig hebt? Schrijf het dan meteen op, zodat je het op je verlanglijstje kan schrijven tijdens kerst.

2.      Kijk naar je budget

Als je begint met het maken van je verlanglijstje kerst, is het ook goed om te kijken naar je budget. Misschien heb je wel met je familie of vrienden een budget afgesproken wat je voor elkaar uitgeeft. Kies dan ook cadeaus die passen binnen dit budget. Of, vraag mensen samen een cadeau voor je te kopen als je echt graag wat wil hebben wat buiten dit budget valt.

3.      Sorteer je verlanglijstje

Je hebt nu een lijstje met alles wat je leuk vindt en nodig hebt en je hebt gekeken naar het budget. Nu is het tijd om je lijstje te sorteren. Zet de dingen die je het liefst wilt bovenaan en de dingen die je minder graag wilt onderaan. Op die manier is het voor degene die jouw verlanglijstje bekijkt duidelijk wat het meest belangrijk voor je is.

4.      Wees duidelijk

Verduidelijk wat je op je lijstje hebt gezet. Zet er bijvoorbeeld bij waar het te koop is of welke kleur of maat je wil hebben. Zo maak je het cadeau kiezen voor anderen makkelijker. Als je een online verlanglijstje hebt, voeg je ook gemakkelijk linkjes toe naar waar je het product koopt. Let er wel op dat je geen websites erbij zet die geen keurmerk hebben en kijk altijd goed naar de review van de website of het product dat je wil hebben. Zo weet je zeker dat je niet teleurgesteld wordt tijdens kerst.

Het maken van een verlanglijstje voor kerst lijkt soms moeilijk, maar met deze tips wordt het zeker een stuk makkelijker.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *