4 ideeën om als cadeau te doen tijdens een evenement

By  |  0 Comments


Nu Pasen weer bijna voor de deur staat, is dit een perfect moment om weer evenementen te organiseren. Maar hoe laat je een goede en onvergetelijke indruk achter bij de bezoekers? Nou, bijvoorbeeld met een presentje om weg te geven. Het werkt nog altijd effectief om promotiemateriaal uitdelen op een evenement. Alleen behaal je met flyers en brochures niet je gewenste doel. Het is niet meer van deze tijd en dit laat daardoor geen verbluffende indruk achter. Dat geldt eveneens voor het uit delen van hebbedingetjes, zoals een bedrukte pen of een keycord. Onderscheid jezelf daarom met een origineel cadeau met een persoonlijk tintje. Je doel is toch dat je bezoekers ook na je evenement nog aan je denken. Zie hier 5 tips voor een perfecte Paasgeschenken als giveaway!

Oud-Hollands snoep

Verras de ontvangers aan het eind van de dag met een weckpot vol snoep. Bijvoorbeeld de echte Oud-Hollandse borsthoning, ook wel honingbrokken genoemd. Die vallen zeker in de smaak en daar scoor je natuurlijk punten mee. Niet alleen het snoep laat de bezoekers aan jouw evenement terugdenken, ook de weckpot zal een mooie herinnering zijn. De pot wordt niet zomaar weggegooid en zal daarom voor een lange tijd een mooi plekje bij iemand thuis krijgen. Met een sticker op het deksel, met jouw ontwerp en bedrijfslogo, word jouw evenement vaak herinnerd.

Blikje met paaseitjes

Je zult wel denken: valt dit niet onder een hebbedingetje? Misschien een klein beetje, maar wanneer je in een blikje heerlijke paaseitjes stopt, weet je zeker dat je een smaakvolle en goede indruk achterlaat. Daarnaast is dit presentje ook een echte blikvanger. Je kunt namelijk vaak op de meeste blikken die je bestelt een boodschap achterlaten met een eigen originele ontwerp. Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van het blik of door middel van een label of sticker dat eraan toegevoegd kan worden.

Popsockets

Ga met de tijd mee en bedenk een origineel en tevens functioneel presentje. Zo kennen we allemaal de popsockets wel. Tegenwoordig is een telefoon niet meer uit onze hand te denken en daarom is zo’n geschenk geschikt om uit te delen op een evenement. Zoek er één met bijvoorbeeld paashaas oren om zo in thema te blijven.

DIY-pakket

Geef een Do It Yourself pakket weg op een beurs. Het is geen giveaway waar de bezoeker direct iets aan heeft, maar eenmaal thuis kunnen ze starten aan het Do it Yourself pakket. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een paastaart of cupcakes met paasdecoratie. Het past helemaal bij het thema van het evenement en er zal ook nog tijdens het bakken aan je gedacht worden, wat uiteindelijk je doel is.

Beoordeel dit artikel:
[Total: 0 Average: 0]

Hi! Ik heet Naantje en ik ben 20 lentes jong. Ik ben een echte levensgenieter en leg het liefst al deze genietmomentjes vast voor later. Ik doe dit graag via foto’s, video’s of verhalen en nu deel ik deze ook graag met jullie! Wekelijks deel ik met alle liefde mijn bevindingen, tips en tricks in en over het leven en verhalen over lifestyle onderwerpen zoals, reizen, wonen, beauty, liefde/relatie en de gezonde levensstijl. Ik schrijf deze verhalen echt uit mijn eigen visie en ik sta altijd open voor de visie van jou. Dus neem gerust contact met mij op bij eventuele vragen, opmerkingen of tips. Ik hoop dat je veel inspiratie opdoet! Liefs, Naantje

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *