Vandaag is rood: rode jurkjes kopen

By  |  0 Comments


Rode jurkjes zijn voor veel gelegenheden een perfecte keuze. De kleur rood staat natuurlijk voor passie, liefde en vuur. Als vrouw zijnde met een rood jurkje zul je ook ongetwijfeld een opvallende indruk achterlaten. Men zegt zelfs dat vrouwen in rode jurken aantrekkelijker worden bevonden. En vrouwen in rode jurken hebben ook meer zelfvertrouwen. Maar ondanks dat het een bekende kleur is voor kleding en er dus genoeg redenen zijn om te noemen waarom rode jurkjes in je voordeel werken, zijn rode jurkjes vaak toch gedurfd. De vraag is dan ook: voor welke gelegenheden zijn rode jurkjes wel en niet geschikt? Dit artikel helpt je de juiste keuze te maken.

Wel geschikt: voor de meeste gelegenheden, maar pas op

Rode jurkjes zijn verrassend genoeg voor de meeste gelegenheden mogelijk. De gelegenheden waar je vooral rode jurken kunt dragen, zijn bijvoorbeeld een gala of een leuke (en vooral chique) avond uit. Er is echter één valkuil bij het dragen van rode jurkjes, en dat is dat je te veel accessoires gebruikt. Met een rode jurk heb je geen poespas nodig: je bent zelf al de eyecatcher en hebt dus geen extreem opvallende accessoires nodig.

Kleuren die je kunt gebruiken in combinatie met rood, zijn bijvoorbeeld paars of zwart. Ook de kleur wit is in sommige gevallen een geschikte kleur om mee te combineren.

Niet geschikt: als gast op een bruiloft

Je wilt geen rode jurk dragen op een bruiloft die niet van jezelf is. Doordat het zo’n opvallende kleur is, zul je al snel de show stelen en dat wordt toch vaak niet op prijs gesteld. Voorkom dus dat je een paria wordt en kies voor een minder vurige kleur in dit geval.

Daarnaast is het vaak een gevoel van aanvoelen of je een jurkje, laat staan een rood jurkje aan kunt trekken. Heb je het gevoel dat een jurkje niet helemaal op z’n plaats is, dan kun je waarschijnlijk beter je jurkjes in de kast laten. Laat het dan ook niet om een second opinion te vragen van een goede vriendin dit kan veel leed voorkomen. Ook is het van belang dat je je zeker voelt van jezelf. Met een rood jurkje zullen namelijk ongetwijfeld de ogen op je gericht zijn en je zult dus sterk in je schoenen moeten staan.

Al met al is een rood jurkje de perfecte keuze als je een vurige indruk wil achterlaten.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *