Over Lifestyle Vision

Lifestyle, wonen, fashion, voeding & liefde

Lifestyle Vision is opgericht in 2014 en sindsdien blog ik, Emma Goudswaard, en mijn team wekelijks over de laatste ontwikkelingen in de lifestyle. Lifestyle Vision is ooit ontstaan als een hobby. Zo had ik de drang om altijd de laatste mode- en make-uptrends te delen met anderen. Dit omdat ik dit zelf nauwlettend in de gaten houd. Ook let ik sinds een paar jaar op wat ik eet en probeer ik andere vrouwen te inspireren over hoe makkelijk en leuk dit is. Door het lezen van andere magazines en blogs, leek het leek mij onwijs leuk om zelf een online magazine te hebben. En voilà, daar was Lifestyle Vision!

Team Lifestyle Vision

Dankzij de groei van de afgelopen jaren werk ik tegenwoordig samen met een team schrijvers. Dit zijn vaste gastbloggers die mij helpen met het vullen van Lifestyle Vision om te zorgen dat jij continu up-to-date blijft van de laatste trends over voeding, gezondheid, liefde en fashion!

Aansluiten bij het team?

Heb je ook een passie voor schrijven en word je blij als je het woord fashion, beauty & food hoort? Spreekt het je aan om een keer als gastblogger te bloggen voor Lifestyle Vision? Neem dan contact op en wie weet zie jij binnenkort wel je eigen geschreven blog op Lifestyle Vision!

Heb je vragen, suggesties of opmerkingen?

Laat het mij weten!

-XX-

Emma en de rest van het team!

Lifestyle-Vision-Logo