4 kleine aanpassingen die zorgen voor een grote home-make over

By  |  0 Comments


Een home-make over kan een hele klus zijn. Gooi je het hele huis om en verander je alles in een andere stijl? Of kies je ervoor diverse kleine aanpassingen te doen waardoor je huis ook een zichtbaar grote make over krijgt? Zowel voor het budget, de tijd en de moeite scheelt dit vele extra’s. Welke kleine aanpassingen je kan doen om een grote home-make over te realiseren? Dat lees je in het artikel!

1. Vloer

Er kan natuurlijk gekozen worden om een hele vloer te vernieuwen, dit zal voor een hele andere look kunnen zorgen maar is niet direct geregeld. Kies dan voor de optie: vloeren schuren. Als je een vloer schuurt kan dit nieuw leven in de vloer brengen en zorgen voor een stralende vernieuwde look. De kleur en textuur kunnen er anders uit gaan zien en zeg nou zelf, een vloer is heel bepalend en kan zorgen voor een goede make over.

2. Accessoires

Met accessoires kan je elk seizoen een make over geven aan je huis. Maak je huis najaarproof met grof gebreide kleedjes, veel kussentjes in warme kleuren zoals bordeaux, oker en oudroze. Om inspiratie op te doen zijn er diverse interieur apps beschikbaar die je advies geven en je helpen bij het inspireren en inrichten van jouw huis. Ook bloemen en planten kunnen veel teweeg brengen in je interieur en zorgen voor een grote make over, vooral als je eerst nog niks had staan.

3. Verlichting

De kleur van de verlichting, felheid en lampen zelf zijn kleine aanpassingen die voor een heel ander sfeerbeeld en uiterlijk van je huis kunnen zorgen. Ga je een staande lamp vervangen met een plafondlamp of ga je van simpele lamp naar kroonluchter? Dit zijn zaken die in elk huis noodzakelijk zijn en een grote impact hebben op het interieur.

4. Extra’s

Iets waar je misschien niet snel aan denkt zijn deurknoppen en grepen voor kastlades bijvoorbeeld. Dit zijn kleine details die een kast of deur moderner kunnen laten ogen of juist een vintage look kunnen geven. Als je zo kijkt zijn er in elk huis genoeg deuren en kasten om grepen en knoppen van te veranderen. Dit zijn de subtiele details die overal doorgevoerd kunnen worden en zorgen voor een grote make over van je huis. Ook gordijnen hebben een grote impact op het interieur, ze hoeven niet veel te kosten en zijn zo vervangen. Denk aan een andere stof, kleur, print of iets dergelijks om jouw huis met een kleine aanpassing, groots te veranderen.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *