Ideeën voor een eigen spa

By  |  2 Comments


Heerlijk die dagjes uit naar een wellness of sparesort, maar hoe lekker zou het zijn als je thuis naar het spa kan? Het klinkt misschien niet zo eenvoudig, maar het is dichter bij handbereik dan je denkt. Een eigen spa aanleggen hoeft namelijk niet moeilijk te zijn. Natuurlijk ligt het eraan hoe uitgebreid je je eigen wellnessresort in gedachte hebt, maar als je het klein houdt liggen er veel mogelijkheden open!

Jacuzzi

Het eerste waar je misschien aan denkt is een jacuzzi. Hoe heerlijk zou het zijn als je in je eigen tuin in een jacuzzi kan liggen. Op een warme zomeravond relaxt in het bubbelbad of op een koude winterdag in een warme jacuzzi. Een jacuzzi komt voor in verschillende maten en soorten. Daarnaast kunnen ze ingebouwd worden of boven de grond staan. Zoek een ruime plek uit op het terras of in de tuin. Geen tuin tot je beschikking? Een jacuzzi kan ook prima binnenshuis gebouwd worden.

Zwemspa

Pak je liever groots uit, dan kun je in plaats van een jacuzzi voor een zwemspa gaan. Denk hierbij aan een jacuzzi, maar dan een slag groter. Een bubbelbad waar je baantjes in kan trekken! Het bad is voorzien van speciale functies, die zorgen voor bubbels, maar ook massages. Nodig de hele familie of vriendengroep uit voor een dagje spa bij jou thuis. Ook deze kan binnen- als buitenhuis worden geplaatst. Dit is wel een echt luxe product, met een wat hoger prijskaartje.

Aanschaffen van een spa

Als je de keuze hebt gemaakt tussen een jacuzzi en een zwemspa, is het tijd om je droom te realiseren. Allereerst moet je op zoek gaan naar de juiste winkel. Je kunt ervoor kiezen om er eentje online aan te schaffen, maar als je nog graag een expert erover wilt spreken, kun je het beste naar een echte winkel gaan. Hierbij kan je samen met iemand die er verstand van heeft nog even je wensen doorspreken. Bedenk goed van tevoren voor hoeveel personen je het spa wilt gaan gebruiken, hoeveel ruimte je hebt, waar je het wilt gaan plaatsen en wat je budget is.

Als je het spa eenmaal het aangeschaft kun je het laten plaatsen of zelf plaatsen. Het is een ingewikkeld werkje, maar als je wat hulp krijgt moet het zeker lukken. Sluit alles goed aan en dan kan je het bad vol laten lopen. Met een goed onderhoud kun je er zo jarenlang van genieten!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

2 Comments

  1. Geertje

    4 september 2017 at 15:50

    Ik heb thuis een hottub, ook dat is echt een aanrader! We maken er in het weekend graag gebruik van. Het is zelfs zo erg dat de hottub tijdens onze kampeervakantie echt gemist heb! De mogelijkheid om thuis te ontspannen is zo waardevol!

  2. Simone

    8 maart 2018 at 14:27

    Het is altijd lekker wanneer je thuis komt van een lange dag hard werken eventjes te relaxen in je jacuzzi. Voor mij zeker een goed ontspanningsmiddel !

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *