4 entertainment mogelijkheden voor je bruiloft

By  |  0 Comments


Voor veel mensen is hun bruiloft dé dag van hun leven. Alles moet op deze dag kloppen. Een mooie ceremonie, lekker eten en drinken en entertainment die alle gasten nog lang bij zal blijven. Geen bruiloft is hetzelfde, en dat geldt ook voor de vorm van entertainment waarvoor gekozen wordt op bruiloften. In dit artikel zetten we een aantal entertainmentmogelijkheden voor je op een rij ter inspiratie, zodat de keuze wat gemakkelijker wordt.

1. Een band

Vrijwel iedereen is gek op muziek. Daarom is een band boeken voor je bruiloft altijd een goed idee. Hierin is zeer veel mogelijk. Het aanbod varieert van professionele bands die vrijwel alles kunnen spelen wat je wenst, tot Drive-in shows en Dj’s. Hierbij kan het aanbod dan ook flink variëren in prijs. Eén ding is zeker: met een band of muzikant creëer je snel sfeer en gezelligheid op je bruiloft!

2. Spelletjes

Je denkt misschien niet meteen aan spelletjes bij het organiseren van een bruiloft. Maar vaak zijn er kinderen aanwezig en voor hen zijn spelletjes perfect vermaak. Dat geeft de ouders onder de gasten dan weer meer ruimte om te genieten van de bruiloft. Maar stiekem zijn spelletjes ook zeer geslaagd voor de oudere gasten. Je kunt spelletjes uitkiezen die passen bij jullie als bruidspaar en de sfeer van de bruiloft. Het zorgt voor gezonde competitie en een ongedwongen sfeer.

3. Originele trouwambtenaar

Belangrijk onderdeel van een bruiloft is de plechtigheid zelf. Vaak wordt er dan een trouwambtenaar geregeld die niet vies is van de nodige clichés en waar het bruidspaar verder niet echt een klik mee heeft. Maar je kunt ook een trouwambtenaar inhuren die gespecialiseerd is in het houden van een romantische en tegelijkertijd komische toespraak. Heel origineel en een stuk minder saai!

4. Fotografie

Door fotografie een belangrijk onderdeel van je bruiloft te maken creëer je én interactie met je gasten én een waardevol aandenken voor later. Zo kun je bijvoorbeeld een hoek inrichten met een grappige achtergrond waarbij gasten gebruik kunnen maken van attributen om een originele foto te maken. Of leg, verdeeld over het hele terrein of gebouw, overal cameraatjes neer zodat mensen zelf een camera ter hand kunnen nemen en rake plaatjes kunnen schieten. Dit levert achteraf verrassende, waardevolle beelden op!

Het aantal geregistreerde partnerschappen is in 2017 toegenomen maar in 2016 trouwden er nog steeds 65.200 paren; één procent meer dan het jaar ervoor. Jaarlijks beleven heel veel mensen nog dé dag van hun leven, en met bovenstaande tips kun je die van jou ook gaan organiseren!

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *