De top 5 onmisbare dames gadgets 2017

By  |  0 Comments


Mannen klagen vaak dat hun vrouw of vriendin zoveel bagage meeneemt als ze op vakantie gaat. Hij volstaat met een klein koffertje en zij neemt een hutkoffer mee alsof ze maanden van huis moet. Maar dames hebben nu eenmaal meer nodig om zich comfortabel te voelen. Neem nu deze onmisbare gadgets voor 2017 die dus echt in de bagage mee moeten.

1. Een nieuwe zonnebril

Bij je nieuwe zomeroutfit hoort natuurlijk een trendy nieuwe zonnebril. En niet eentje uit een warenhuis van 4 euro die na twee keer dragen al kapot is. Nee, jij gaat voor stijl en dus shop je een unieke houten zonnebril, zodat je stijlvol de deur uit gaat.

2. Bij de tijd met een hip horloge

Jij bent dit jaar helemaal bij de tijd met een super hip houten dames horloge. Die kun je overal mee combineren en staat bij al je kleding. Je hoeft dus niet vijf verschillende horloges mee te nemen op vakantie. Dat scheelt alvast weer ruimte in je bagage. Je man zal trots op je zijn.

3. Berg je kostbare spullen veilig op

Ga je op reis? Zakkenrollers en overvallers liggen overal op de loer. Wees dus altijd alert, zeker op plaatsen waar veel mensen komen of waar je juist in the middle of nowhere bent. Berg kostbare spullen op in een handige organizer die je bij voorkeur op je lichaam draagt of op een niet makkelijk te traceren plaats in je rugzak of koffer.

4. Ben jij ook altijd je sleutels kwijt?

Ben jij ook zo iemand die zich rot zoekt naar haar sleutels, vooral als je haast hebt? Nu niet meer. Want met een handige bluetooth keyfinder vind je in een paar tellen je sleutels weer terug. De app geeft je zelfs een seintje als je het huis dreigt te verlaten zonder je sleutels. Dus de slotenmaker hoef je ook nooit meer te bellen. Tip: ook handig voor je man of vriend.

5. Organiseer een tea party met vriendinnen

Een high tea leent zich uitstekend voor een warme zomerdag. Alleen kun je dan de chocolade bonbons en andere levensmiddelen die niet zo goed tegen de warmte kunnen beter achterwege laten. Organiseer een gezonde tea party met lekkere frisse hapjes en drankjes voor je vriendinnen en ze zullen je de hemel in prijzen. Heerlijke frisse salades, hapjes met fruit in de hoofdrol, het internet biedt inspiratie genoeg.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *