Adverteerders


Lifestyle Vision biedt je de mogelijkheid om op ons blogplatform te adverteren. Je bereikt bij ons mensen die geïnteresseerd zijn in lifestyle, fashion, beauty en health.

Om de vindbaarheid van je website te verbeteren, kun je bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Lifestyle Vision heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom biedt Lifestyle Vision twee advertentievormen aan:


1. Sponsored content waarbij je het artikel schrijft

Je schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van jouw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Lifestyle Vision.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €100,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat je het artikel gereed hebt

2. Sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

Je vertelt ons globaal waar je wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Lifestyle Vision.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €250,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat je ons de opdracht hebt gegeven

Meer weten over de mogelijkheden van sponsorde content bij Lifestyle Vision of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@lifestyle-vision.nl.

Contact