Adverteerders


Lifestyle Vision biedt u de mogelijkheid om op ons blogplatform te adverteren. U bereikt bij ons mensen die geïnteresseerd zijn in lifestyle, fashion, beauty en health.

Om de vindbaarheid van uw website te verbeteren, kunt u bij ons betaald een artikel laten plaatsen. Lifestyle Vision heeft zelf SEO-gespecialiseerde tekstschrijvers in dienst. Daarom kunnen we u twee advertentievormen aanbieden:


1. Sponsored content waarbij u het artikel schrijft

U schrijft zelf een informatief en relevant artikel voor onze website en verwerkt daarin één of een aantal links naar pagina’s van uw keuze. Wij verzorgen dan enkel de plaatsing van het artikel op Lifestyle Vision.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €50,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u het artikel gereed heeft

2. Sponsored content waarbij wij het artikel schrijven

U vertelt ons globaal waar u wilt dat het artikel over gaat en levert ons de linkjes aan. Wij schrijven vervolgens een informatief en SEO-geoptimaliseerd artikel en plaatsen dit op Lifestyle Vision.

  • Kosten: speciale introductieprijs à €150,- excl. BTW*
  • Plaatsingstermijn: binnen één week nadat u ons de opdracht heeft gegeven

Meer weten over de mogelijkheden van sponsored content bij Lifestyle Vision of direct een advertentieverzoek indienen? Gebruik onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen of mail ons op info@lifestyle-vision.nl.

Contact