9 ideeën voor een originele nieuwjaarsgroet

By  |  0 Comments


Meestal wensen we elkaar in één keer prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar. Sommige mensen sturen liever alleen een nieuwjaarsgroet. Dan kan door middel van een kaart, of een kleine attentie. Wees creatief en combineer eigen teksten, gedichten, eigen foto’s, afbeeldingen en voorwerpen. Hieronder 10 ideeën voor een originele nieuwjaarsgroet.

1. Gaat er al een lichtje op?

Combineer de tekst met het voorwerp: een lamp met teksten waarin woorden als schijnen, stralen, verlichten en dergelijke voorkomen.

2. Geluk wensen met gelukskoekjes

Stop je nieuwjaarswens of -groet in een echt gelukskoekje. Of, als koekjesbakken niet je sterkste kant is, vouw ze van papier.

 

3. Kleurige hartjes

Een hartverwarmende nieuwjaarsgroet op een kaartje met daarop een kleurig hartje, gemaakt van gesmolten krijtjes.

4. Spetterend nieuw jaar

Zorg dat het nieuwe jaar spetterend begint: maak een foto van jezelf of de kinderen met sterretjes, of stuur als nieuwjaarsgroet een bundeltje sterretjes op.

5. Toepasselijke, zakelijke nieuwjaarsgroet

Zoek je een zakelijkere nieuwjaarsgroet, dan is het wel zo leuk om die af te stemmen op je bedrijf, je producten of diensten.

6. Smakelijk nieuwjaar

Trakteer je bezoek of collega’s op een smakelijke, eetbare nieuwjaarsgroet. Je kunt hem op koekjes schrijven, maar er ook een complete cupcake of taart van maken.

7. Spek-taculair

Een leuke en smakelijke nieuwjaarsgroet, die je kunt uitdelen maar ook kunt opsturen.

8. Lekker fris

Bij diverse leveranciers voor relatiegeschenken kun je voorwerpen laten bedrukken met je logo of een leuke tekst. Dat kan op pepermuntdoosjes, of op rolletjes pepermunt. Leuk en lekker fris om uit te delen.

9. Schone lei

Nog een laatste idee om woord en beeld samen te voegen. We noemden al de versie met het lampje, de sterretjes, de kei en het spekje. We zijn niet toegekomen aan “een dolfijn 2015”, maar na al deze ideeën heb je waarschijnlijk wel een beeld. Deze groet is leuk om uit te delen, opsturen raden wij niet aan vanwege de te verwachten hoge verzendkosten.

Dit artikel werd je aangeboden door Pixiocard, leverancier van videokaarten en -brochures. Wil je jouw nieuwjaarsgroet versturen met een videoboodschap die afspeelt in een luxe, papieren kaart? Bekijk dan de mogelijkheden.

Beoordeel dit artikel:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *